Caminul LIA – conditii de Ev Mediu

O adolescenta mi-a spus zilele trecute despre conditiile de Ev Mediu in care se sta la caminul Liceului de Industrie Alimentara (LIA) patronat de Primaria Sibiu. Caminul are cateva spatii amenajate frumos, pentru inspectii, dar restul e dezastru. Caminul gazduieste si studenti de la Universitatea Lucian Blaga. Mizeria troneaza pretutindeni, peretii sunt vai de ei, iar curentul se ia de 10 ori pe seara. Nu mai vorbim de conditii de igiena ca e vai!!!

Degeaba s-au plans fetele la administrator ca acesta le-a dat flit si le-a amenintat ca le da afara din camin daca se mai plang. Normal ca de teama de a-si pierde locul la camin nu mai vorbesc. Adolescenta care mi-a spus toate acestea vrea sa-si pastreze anonimatul, dar stie ca si studentele sufera la greu acolo. A aflat de la cele aflate la facultate pe locuri la buget ca nu primesc discount asa cum se intampla la alte camine. Deci si Universitatea Lucian Blaga are partea ei de vina, alaturi de serviciul specializat din Primaria Sibiu. Ce mai, Evul Mediu!! Poate se sesizeaza vreun ziarist sa mearga in inspectie jurnalistica acolo si sa traga un semnal de alarma la Primarie si in presa. Avem un astfel de jurnalist la Sibiu in presa scrisa, radio, TV?

7
Lasă un răspuns

6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted

nu cred …

Fabi

evident…nu.

ba eu zic sa credeti…daca ati face o vizita acolo sau ati sta cel putin 2 zile v-ati convinge singuri(e)…

alexandra

va pot spune foarte sigur ca asa e, am fost acolo si am vazut, conditii jenante la un pret mult prea mare…

Fabi

Raspundeam la “Avem un astfel de jurnalist la Sibiu in presa scrisa, radio, TV?”/

aa…right…mia culpa ca nu citisem tot…EVIDENT CA NU AVEM….cu intentii or fi…dar punerea in practica da batai de cap mari….