Eon Gaz ne ia malaiul

Facturile de gaz la noua mea adresa vin mereu cu peste o luna intarziere. Am reclamat verbal la Eon Gaz dar degeaba. La fel le vin si veciniilor mei de ani de zile. Asa ca miine ma duc sa ii reclam in scris pe cei de la Eon Gaz. Ei imi trimit factura in 10 ianuarie (sambata) si imi zic ca in 12 ianuarie mi se taie gazul pentru neplata facturii. Normal ca nu se taie la nimeni in zona ca la toti asa ne vin facturile, dar sincer ma enerveaza abordarea Eon Gaz. De cand m-am mutat aici ba au venit in control la centrala, ba facturile sunt aduse cu peste o luna intarziere, ba ma someaza sa imi pun detector de gaze. Orice doar sa se spele ei pe miini de eventuale probleme.

Chestia cu factura ma ingrijoreaza mai ales ca e super mare!! Si am calculat si cea de pe decembrie si va veni si mai mare… Of viata mea! Muncim sa platim gazul. Chestia e ca sistemul de calcul la gaz e atat de complex si porneste de la un calcul nu al consumului real ce apare pe contorul meu electronic, ci pe cel recalculat de ei tot pe acel contor (chestie care nu am sa o pricep si se pare ca nu sunt singurul). Apoi incep calculele complicate de transformare a gazului consumat in energie pe baza unui coeficient de putere calorica superioara. Vi se pare ca a fost putere calorica superioara in ultima perioada?!? Abia facea fata centrala si nu doar la mine ci la toti vecinii. Apropo aerul de pe teava si alte gaze ce vin cu gazul metan la pachet de ce le platim la pret de gaz metan?

1
Lasă un răspuns

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
newest oldest most voted

probabil ca o sa ajunga mai ieftin barilul de petrol decat metrul cub de gaz. eu unul am si gaz si lemne in casa insa la primul am renuntat de la prima scumpire neintemeiata. folosesc gazul la bucatarie, la aragaz si sa aprind lemnele in schimb fac pariu ca cu banii care ii dai tu pe factura aia eu imi iau lemne pentru toata iarna :). oricum la Sibiu si la bloc nu poti face focul cu lemne insa cred ca incalzirea pe curent ar fi mai ieftina. Cat despre EON isi bat joc in ultimul hal de clienti fiindca… Read more »