EXCLUSIV: Cosmin Suciu face dezvaluiri

Tocmai am primit urmatoarele declaratii din partea lui Cosmin Suciu, implicat ca parte in scandalul legat de Dan Nanu si postul de director la Directia de Cultura. Iata ce scrie Cosmin Suciu:

“1. Sunt dezamagit de o o parte a celor care au preluat stirea…
Se practica dezinformarea pe surse privind apartenenta mea politica si scopul “stapanilor”. Nu sunt nici in PSD sau FDGR cum se afirma “din surse”. Se uita tocmai esentialul: Dan Nanu fost prins ca la carte, de secretarul comisiei si confirmat de seful comisiei, ambii de la Agentia Nationala a Functionarilor Publici. Nu as vrea sa fiu in locul lor acum, probabil ca au telefoanele incinse. Am semnalat presei. Pentru unii asta este un denunt, or opinia publica nu place pe denuntatorii. Eu am considerat ca fac un gest civic. Iar ca sa fim clari, din punct de vedere legal, postul nu era politic. S-a blocat tocmai aparitia unei confirmari oficiale. Nu comentez mai mult.
2. Nimeni din presa nu a fost sa vada procesul verbal al comisiei de la Bucuresti, sau sa ceara lucrarea. Una din televiziunile locale a sunat si discutat cu presedintele Agentiei Nationale a Functionarilor Publici care a prezentat confirmarea. Din “nefericire” imaginile sunt retrase cateva ore mai tarziu. Restul presei nu a avut o confirmare oficiala prezentata public. Nu sunt jurnalist, dar trebuia “sapat” in aceasta directie.
3. In termenul de 24 de ore de la prezentarea rezultatelor nu a fost inregistrata nici o contestatie din partea lui Dan Nanu la Agentia Nationala a Functionarilor Publici. No Comment.
4. Lucrarea este anulata oficial si totusi el neaga orice implicare.

Imi permiteti, va rog, o intrebare: Ce a-ti fi facut dumneavoastra in locul meu sau al lui Carol cand a fost prins?

In rest comentariile sunt de prisos…”