Sibiul publicitar liberal

Veti zice ca am ceva cu liberalii de la Sibiu de tot scriu de ei! Ei bine, nu am nimic cu ei, dar prea ma calca pe bataturi abuzurile si ilegalitatile ce le fac.

Sa dau ultimul exemplu: TOATE billboardurile din Sibiu sunt EXCLUSIV dedicate candidatilor liberali si celui FDGR. Oare de ce? Cum de PSD, PDL si alte partide nu mai au loc pe aceste forme publicitare si isi pun chipul pe blocuri, case etc?

Surse anonime mi-au dezvaluit ca Primaria a acordat contracte de publicitate stradala unor firme…liberale…sau mai exact cu sustinere liberalo-fdgrista. Mai mult una din firma apartine direct senatorului Neagu. Mai punem la socoteala si faptul ca in Consiliul Local Sibiu alinata FDGR-PNL controleaza tot, deci se explica de ce pe toate afisele gigant de pe domeniul public apar doar Neagu, Mitea, Popa si Gant.

5
Lasă un răspuns

5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Anonymous

marea pierdere a PDL ramane Neagu, care intradevar este actionar la una dintre societatile care au in concesiune o parte din outdoor. La locale, daca ai observat era plin de PDL si PNL era foarte putin vizibil. Nu e insa nicio lucratura din partea Primariei, contractul respectiv e vechi, de peste 6 ani.

razvan pop

Optica ta de data aceasta este gresita. Contractele sunt de cativa ani semnate intre firme si Primarie. Cat despre Neagu, comentariul precedent e valabil. Nu e nici o intelegere intre PNL si Primarie. Pur si simplu ne-am miscat mai repede si am monopolizat outdoor-ul. It`s just business.

Calin Blaga

Asa-i Razvan v-ati miscat mai repede, ca de, aveti viceprimar…

razvan pop

el saracu nu are nici o treaba. daca ai fi interesat cu adevarat sa scoticeva din acest subiect, mai sapa si vei vedea ca VIRGIL POPA nu are nici o treaba cu panotajul. daca nu, tot gargara ramane.

Anonymous

Oricum, atentia catre figura enervanta a mihaelei radulescu shiksa a fost deturnata catre alti enervanti. Am scapat de o durere de stomac printr-o durere de masea. Ura!