De cine îi este frică PSD-ului?

Acum câteva zile am fost invitat de postul de televiziune Realitatea TV Sibiu să exprim păreri, în calitate de jurnalist, redactor şef la Sibiu 100%, despre PSD şi recentele conflicte din filiala sibaiană. Şi m-am exprimat liber, cum o fac de obicei. Înregistrările video ale emisiunii Tv şi ale ştirilor unde am vorbit le găsiţi aici. Apoi, după două zile, organizaţia TSD Sibiu (aşa s-au semnat) a trimis presei un comunicat prin care ataca Realitatea TV Sibiu şi pe mine pentru ce am vorbit… Vineri seara doi PSD-ei au fost invitaţi la aceeaşi emisiune de la Realitatea Tv Sibiu realizată de Victor Stoica, pentru a se exprima. De asemenea cei de la Realitatea m-au sunat cu o oră înainte de emisie pentru a mă ruga să intru şi eu prin telefon în direct în timpul emisiei. Urmau să mă sune ei la ora 18.30 şi nu au mai făcut-o. Oare ce s-a întâmplat? Ce cred eu: jurnaliştii de acolo nu au nicio vină. Dar sigur sunt supuşi, ca noi toţi, la presiuni. Ciudat este că după ce am stabilit cu cei de la Realitatea că voi intra şi eu în direct, am fot sunat de terţi, care mă întrebau dacă merg la emisiune sau intru prin telefon. Am confirmat intrarea prin telefon. Vă daţi seama că cineva din PSD s-a chinuit în 50 de minute să dea zeci de telefoane la diverşi, care la rândul lor să sune la alţii şi tot aşa şi invers pentru a afla dacă ajung eu la emisune cu ei.

De ce le este frică celor din PSD de confruntare cu mine?

Întrebările mele:
Din comunicatul TSD reiese ce procente mari au ocupat tinerii TSD la alegeri pe listele PSD. Dar nu spune pe ce locuri au fost aceştia? Vă spun eu pe cele neeligibile.

Dacă urmăriţi emisiunea de mai jos la început tânărul de la TSD spune că el a scris şi s-a consultat cu seniorii de la PSD, apoi Banciu, vicepreşedinte PSD, spune că el a citit scrisoarea TSD în presă…
Iar faza cu preşedinta care este nouă, din ianuarie, şefă numită şi la judeţ şi la municipiu în locul tinerilor de peste 35 de ani de care vorbeam eu la TV… Of, of! Numită, numită, dar să ştim şi noi…
Şi apropo de ghilimele folosite în comunicatul TSD la titulatura mea de “jurnalist” atât le spun: dacă voi sunteţi “politicieni” …atunci şi eu sunt “jurnalist”!

Banciu se laudă că PSD SIbiu are 11.000 de membrii în judeţ. Ce nu spune Banciu este că el a numărat toţi membrii PSD din 1990 încoace. Câţi au cotizaţia la zi?!

Mai jos aveţi emisiunea cu PSD fără intervenţia mea telefonică:

21
Lasă un răspuns

15 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
newest oldest most voted

sunt disperati oricum la ce degringolada e la ei in partid 🙂 si oricum ii supara adevarul in general

le e frica de adevar si de cei care spun adevarul

Adevarul ca in Sibiu cand se aude de PSD se fuge ca dracul de tamaie. Trebuie sa cautam mai in profunzime motivele pentru care se intampla acest lucru. Singura forta in PSD este limpede ca este reprezentata de dl Ioana Cindrea. TSD Sibiu nu are lideri carismatici si puternici, bineinteles pot fi blamat pentru aceasta afirmatie, dar stim cu toti ca acesta este adevarul. Degeaba sunt oferite functii neeligibile tinerilor, daca acestia nu sunt sprijiniti in mod real. Vorbaria aceasta cu votul uninominal ca am promovat … ca am incercat sa facem totul pentru tineri este asa pentru cine nu… Read more »

E interesant de a zis Gheorghe Suditu , la Tv Sibiu, vineri seara.

STEFAN

D-nule Blaga, nimanui nu-i este frica de vreo confruntare, doar ca pana acum dumneata nu ai aratat a fi consecvent si pe deasupra am impresia ca esti usor influentabil. Actiunile tale denota ca odata ce cineva ti-a transmis un mesaj, dumneta nu mai cercetezi si partea opusa, iar dintr-o dorinta acuta de afirmare, ii adaugi povesti subiectivism lasand in umbra adevarate articole care te-ar fi modelat ca un jurnalist sclipitor (voi avea buna intentie de a veni in intampinare in final cu cateva articole posibil interesante). In ziua de azi nu exista surse sigure 100% ci doar surse cu interese… Read more »

Stefan ai spus “nu-i asa Edi?”. Poti sa imi spui la ce te-ai referit? Per ansamblu la post sau in legatura cu vizita lui Boc? Sau insinuezi ca am si eu legaturi cu PD(minus)L ?

Abia acum vad ca nici Edi nu mai e in TSD (PSD). Nici Ema Mesteru, nici altii. Cosmin a fost trecut pe linie moarta. CINE mai este in TSD Sibiu???

andra

Ma, nu te invitasera in calitate de bagator in seama? Aia de redactor sef e anexa:))

STEFAN

Ideea este in context nu la vreun post m-am referit si nici la posibile legaruri ale tale cu PDL-ul, pentru ca sincer stiu persoane cu rang inalt in PSD care au amicii la PDL. Probabil ca ai fi fost un presedinte de tineret cum merita PSD Sibiu si nu il va mai putea avea nicidata, dar si Cosmin asa cum a fost are meritele sale ca e al nostru. Dar sa revenim la ideea cu tot taraboiul asta, este facut cu un scop: 1. Agitarea spiritelor inainte de congres. Spre a se demonstra de partea cui se situeaza Sibiul si… Read more »

yogi

Scrieti va rog si de consilierul local ales in 2004 si inlaturat in aceeasi zi prentru ca a avut tupeul sa reuseasca in alegeri si mai ales sa fie tanar.
Dar asta nu e numai la noi, cel putin la pdlisti-pnlisti nici nu au tupeul sa ridice vocea, dar nici voi asupra acestor aspecte.

Stefan dar nu a murit nimeni 🙂 Sunt si voi ramane social democrat si astept sa cresc profesional si financiar sa pot sa realizez ceea ce imi doresc pentru semenii mei. Dar asta e o alta discutie. Stim foarte bine ca oficial este sprijinit Geoana de PSD Sibiu, sper insa ca anumiti membri sa il voteze pe Nastase pentru ca din punctul meu de vedere este printre putinii oameni care ar putea sa mai faca ceva pentru partidul acesta care se scufunda si pentru tarisoara aceasta. In alta ordine de idei sunt atatea lucruri pe care le putem face noi… Read more »

STEFAN

Da! Ion.
Si inca mai astept raspuns pentru posibila diversiune crata de pdl in psd sibiu si adevaratul sens al ei. Adica ce nu vor ei sa stim si noi prea bine stim!
Pacat ca in fata spui ca nu avem oameni buni dar in spate vorbesti si tu si cosmin sprijinind acelasi om pe municipiu si ala nu sunt eu!!!
Apropo vezi ca Horatiu e oltean de la Nea Marin incoace si ii sta bine cu Cercel!!!

STEFAN

Locul meu e pe Judet si nu am nevoie de sprijin de la voi mi-l creeez si singur, ca pana acuma am vazut ca jucati la doua mese.

STEFAN

M-as bucura macar la congres sa moara unii nu propiu-zis macar de ciuda!!!
A fost bun la vremea lui D-nul Nastase Adrian dar a facut si greseli: Una majora e ca a bagat toti banii de la asigurarile sociale direct la bugetul de stat si sanatatii i-a fost servita.

yogi

Mai bine spune-mi tu! Arati ca stii mai multe decat mine.