De cine îi este frică PSD-ului?

Acum câteva zile am fost invitat de postul de televiziune Realitatea TV Sibiu să exprim păreri, în calitate de jurnalist, redactor şef la Sibiu 100%, despre PSD şi recentele conflicte din filiala sibaiană. Şi m-am exprimat liber, cum o fac de obicei. Înregistrările video ale emisiunii Tv şi ale ştirilor unde am vorbit le găsiţi aici. Apoi, după două zile, organizaţia TSD Sibiu (aşa s-au semnat) a trimis presei un comunicat prin care ataca Realitatea TV Sibiu şi pe mine pentru ce am vorbit… Vineri seara doi PSD-ei au fost invitaţi la aceeaşi emisiune de la Realitatea Tv Sibiu realizată de Victor Stoica, pentru a se exprima. De asemenea cei de la Realitatea m-au sunat cu o oră înainte de emisie pentru a mă ruga să intru şi eu prin telefon în direct în timpul emisiei. Urmau să mă sune ei la ora 18.30 şi nu au mai făcut-o. Oare ce s-a întâmplat? Ce cred eu: jurnaliştii de acolo nu au nicio vină. Dar sigur sunt supuşi, ca noi toţi, la presiuni. Ciudat este că după ce am stabilit cu cei de la Realitatea că voi intra şi eu în direct, am fot sunat de terţi, care mă întrebau dacă merg la emisiune sau intru prin telefon. Am confirmat intrarea prin telefon. Vă daţi seama că cineva din PSD s-a chinuit în 50 de minute să dea zeci de telefoane la diverşi, care la rândul lor să sune la alţii şi tot aşa şi invers pentru a afla dacă ajung eu la emisune cu ei.

De ce le este frică celor din PSD de confruntare cu mine?

Întrebările mele:
Din comunicatul TSD reiese ce procente mari au ocupat tinerii TSD la alegeri pe listele PSD. Dar nu spune pe ce locuri au fost aceştia? Vă spun eu pe cele neeligibile.

Dacă urmăriţi emisiunea de mai jos la început tânărul de la TSD spune că el a scris şi s-a consultat cu seniorii de la PSD, apoi Banciu, vicepreşedinte PSD, spune că el a citit scrisoarea TSD în presă…
Iar faza cu preşedinta care este nouă, din ianuarie, şefă numită şi la judeţ şi la municipiu în locul tinerilor de peste 35 de ani de care vorbeam eu la TV… Of, of! Numită, numită, dar să ştim şi noi…
Şi apropo de ghilimele folosite în comunicatul TSD la titulatura mea de „jurnalist” atât le spun: dacă voi sunteţi „politicieni” …atunci şi eu sunt „jurnalist”!

Banciu se laudă că PSD SIbiu are 11.000 de membrii în judeţ. Ce nu spune Banciu este că el a numărat toţi membrii PSD din 1990 încoace. Câţi au cotizaţia la zi?!

Mai jos aveţi emisiunea cu PSD fără intervenţia mea telefonică: