Secret Santa Blogger

Buna bloggeri sibieni! Nu-i asa ca va era dor de o intalnire? Ei bine va propun o intalnire dubla. Iata cum zic sa facem: Va inscrieti mai jos cei ce vreti sa participati. Prima intalnire va fi marti, 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei. Toti cei prezenti trebuie sa promita ca vor participa si la a doua intalnire, stabilita de comun acord undeva in jurul datei de 17 decembrie.

Ce facem la prima intalnire? Vorbim de Ziua Nationala a Romaniei si tragem la sorti numele unui blogger prezent la intalnire. De ce? Pentru a juca Secret Santa. Un joc de Craciun ce l-am invatat de la americani. Asfel fiecare blogger prezent isi trece numele pe o hartie. Punem numele la comun si toti tragem un biletel. Cine isi trage propriul nume, mai trage odata. Nu spunem ce nume am nimerit, dar la a doua intalnire aducem un cadou simbolic cu o valoare intre 10 si 20 lei pentru acel blogger. Abia atunci respectivul afla cine a fost Mosul lui Craciun Secret. Ce ziceti? Cine se baga?

Prima intalnire are loc marti, 1 decembrie, ora 17 la Atrium Cafe in Piata Mica, langa Podul Minciunilor. (sic!)

22
Lasă un răspuns

17 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
newest oldest most voted

hm, eu pot sa vin pe 1, dar nu pot pe 17

kolcs

si daca nu putem la prima?

misto ideea..

O alta tampenie preluata de la vestici si care ii chinuie de ceva ani buni pe angajatii romani ai multinationalelor si care daca refuza sa intre in jocul asta stupid sunt etichetati cu “inadaptabil”, “nu stie sa lucreze in echipa” sau “comunist lipsit de spiritul craciunului” etc. – cunoscatorii cunoaste. Sa nu fiu ipocrit, a fost foarte hazliu in primul an, chiar si in al doilea dar cand se repeta in fiecare an devine o rutina stupida. Asa ca pentru cine nu a jucat niciodata va fi distractiv cu conditia ca participantii sa se cunoasca bine intre ei….Intrebare retorica: citind… Read more »

Cisnadianule, am jucat si eu de multe ori secret friend-ul cu voluntari si participanti la proiectele pe care le-am organizat si de regula e haios, daca participantii intra in joc. Nu e nevoie neaparat ca participantii sa se cunoasca bine, ci, dimpotriva poate fi folosit ca si joc de cunoastere.

Caline ai dreptate, si tu clau p, am fost gica contra. Era mult mai bine atunci cand jucam acel joc, eram mult mai optimist.
Te rog sterge comentariul meu anterior e de kko chiar daca-i al meu.

dreamwind55

yey! sigur ca vin!

Cred ca i-am stricat eu ziua cisnadianului 😀 sorry man, n-o lua asa personal.
Dau o bere ca sa ne impacam (daca lasi securea aia acasa) 😀

suna tentant, dar nu vreau sa fac promisiuni de care nu sunt sigur ca le pot tine. voi fi in romania din 13, dar nu stiu unde voi fi pe 17 sau in perioada aia.

prin intrebarea mea voiam mai degraba sa aflu daca pot veni la a doua intalnire chiar daca nu sunt/am mos secret

Imi pare rau, dar nu pot fi sigur ca sunt in zona in jurul datei de 17. Pe 14 primesc vacanta asa ca totul devine imprevizibil.

Bun.. ne vedem acolo.

Ah… da.. o sa iau şi drapelul României cu mine.

Social comments and analytics for this post…

This post was mentioned on Twitter by calinblaga: “Secret Santa Blogger | Podul Minciunilor” ( https://bit.ly/6EystT )…

Tavya

Poate vin si eu
… cu o conditie: fara propaganda electorala

:))

venim

Oare cine e mosul meu?