2012

2012  Desi amicii m-au atentionat ca filmul este sub asteptari, aseara ne-am priponit ochii la ecran pentru a vedea si noi “minunea”. Filmul despre sfarsitul lumii conform teoriei mayase a calendarului ce se termina in 21 decembrie 2012, filmul a inceput bine, dar s-a terminat prost. Partea a doua a “excelat” in filmari de televiziune, iar actorul principal a fost lamentabil. Rolul nu is potrivea deloc… Un film ce poate fi vazut in lipsa de altceva, dar nu merita mai mult de nota 5. Apropo vorbeam de filmul american 2012, ca mai este unul facut anul acesta de nemti cu acelasi titlu.

Just another disaster movie…

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted

Un film previzibil ca final, tipic american, care excelează doar la efecte speciale

Roxana

mda, subiectul nu a fost grozav, dar pot spune ca m-au impresionat efectele speciale (l-am vazut pe ecran mare, la Imax si cred ca asta conteaza foarte mult). Dar daca il vezi la tv… nimic deosebit.
Insa pe de alta parte pot si eu sa ma mandresc de faptul ca il cunosc bine pe unul din actori (cel care a jucat rolul tatalui lui Adrian, este client fidel la noi la firma), asa ca daca vrei, Calin, iti trimit autograf din partea lui :))))