Cazul Greciei nu legitimeaza hotia romaneasca

Am vazut o gramada de articole ieri si azi in care se explica faptul ca si Romania s-a aflat in situatia Greciei in 2009 si ca tandemul Boc – Basescu au luat cele mai nepopulare masuri posibile intocmai pentru a ne salva pe noi de la dezastrul spre care se indreapta Grecia.

NU! Ceea ce faceti e incorect, e josnic si e fals. Daca-i moare capra vecinului nu inseamna ca hotia din Romania se legitimeaza. Guvernele Boc au avut o gramada de posibilitati sa evite masurile draconice impuse firmelor (impozitul forfetar, cresterea taxelor) si bugetarilor (reducerea cu 25%), dar n-au apelat la nici o alta solutie pentru binele populatiei.

Au luat in schimb cele mai absurde masuri posibile evitand sa-si deranjeze clientii politici, iar cazurile Udrea si Ridzi sunt exemple clare. Au lovit intocmai in cei care sustineau de fapt economia preferand sa-i ocroteasca in continuare pe marii evazionisti.

Si voi azi ii laudati pentru ca facand ceea ce au facut nu ne-au dus pe drumul Greciei? Asta-i argumentul vostru? Atat de impertinenti puteti sa fiti?