Care-i faza cu haștagu’?

_DSC4709

Băi, deci hai să vă spun eu care-i adevărata fază cu haștagu’ că sigur nu știti.

Au scris ceva savanți pe subiect. Mă rog… au scris… au luat cu copy/paste o treaba de la unii.

Așa, deci, acum vreo 10 ani a fost la noi în țară un bătăuș, unu’ pe nume Francisc Haștag.

A fost bun ca bătăuș, îi termina pe toți, numai la ficați le dădea.

În fine, Francisc Haștag ăsta a îmbătrânit la un moment dat și n-a mai putut să fie bătăuș așa ca s-a gândit și el să facă ceva ca să fie bine.

Știți voi, moșu’ Doroftei și-a făcut o crâșmă, a făcut niște reclame, a zis că-l susține pe Ponta, apoi când PSD-ul a preluat puterea a zis că în România e de căcat.

Mă rog, finețuri de astea caracteristice fiecărui om fără coloană vertebrală.

Mno’ ca așa s-a gândit si Francisc Haștag ăsta. A zis ia să fac eu ceva frate ca să-mi iasă și mie un ban ceva. Și s-a apucat să mineze Bitcoin acum vreo 5-6 ani.

Numai că, cum în România nu poți să faci nimic fără dezlegare de la preot și politician s-a băgat și ăsta în politică, mai ales datorită faptului că se zvonește că e ceva văr cu Cioloș ăla, despre care se zice că-i fiul nelegitim al lui Soros.

Mno’ și pentru că s-a bagat nițel și pe politic a impus el treaba asta cu haștagu’. A zis „bă io am făcut mai mulți bani minând Bitcoini dinăștia decât am făcut dând la ficați la oameni, așa că vreau ca măcar șmenul ăsta pe care-l facem să-mi poarte numele „… și uite așa a apărut haștagul, ăla cu (diez)rezist.

Apoi, fiindcă în zilele astea ANAF e geană peste tot pentru că e musai să ciordească bani de peste tot ca să aibă de unde să plătească Șpăguța aia de la Craiova pomeni, omul a zis că n-are cum să le dea ăstora bani că-l impozitează ANAF, așa că le dă Bitcoini ca să tipărească ăștia cu ei pancarte, să-și înmatriculeze mașini cu MUIEPSD și să plătească fake-news la ăia de la Facebook.

E evident vorba de un caz clasic de conspirație mondială care are ca scop să subjuge poporul român nobil, cinstit și nevinovat cu ajutorul haștagului.

Ori în cazul ăsta nu ne rămâne nimic altceva de făcut decât să ne răzvrătim împotriva haștagului care mai nou a trucat până și poze și video cu conducătorul nostru iubit, singurul om care face  să apere țărișoara asta de astfel de agresiuni.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *