O idee de business

LifetimeStock-28303-L

Pentru că-mi sunteți simpatici am să vă dau o idee de afacere cu care n-aveți cum să dați greș.

Treaba e relativ simplă și ușor de pus în practică, mai ales dacă aveți ceva bani puși deoparte la ciorap.

Dar hai să n-o lungim și să vă spun despre ce e vorba.

Probabil că știți deja că de câteva luni au tot început să expire domenii .ro și au expirat peste 100 de domenii .ro care aparțineau de parohii sau mănăstiri, ortodoxe desigur.

Au expirat pentru că i-a pus Daniel pe ăștia să strângă cureaua ca să poată să inaugureze el monstruozitatea aia de clădire înainte de Centenar, dar asta-i altă poveste și nu își are rostul acum.

Probabil că v-ați gândit c-o să vă recomand să cumpărați domeniile voi și să încercați să le vindeți înapoi popilor, doar că nu e așa.

Ca să obțineți profit maxim și constant nu trebuie decât să cumpărați domeniile respective și să le redirecționați către o ofertă de porno gay.

Găsiți pe Crakrevenue o grămadă.

P.S. Și pentru că ați citit pănă la final e musai să vă mai dau un pont. Au expirat și câteva sute de domenii relaționate cu primării:

Nici ăștia n-au avut bani pentru că e musai să plătească salarii către incompetenți. Și pe ăștia le puteți redirecționa către o ofertă, numai că încă nu am reușit să-mi dau seama cam ce ofertă ar prinde masiv la un astfel de public…