De ce revine fascismul în vest?

LifetimeStock-253867-L

Răspunsul scurt la întrebarea din titlu e că sub falsa imagine a egalității, minoritățile primesc privilegii nu drepturi.

Dar să detaliem puțin idea ca să nu rămână vreunul dintre voi confuz.

În urmă cu câteva decenii au apărut concepte precum egalitate și toleranță, concepte de stânga ce au fost rapid îmbrățișate de majoritatea societății care nu era deja polarizată într-o tabără conservatoare.

Niciunul dintre ei n-a avut nimic împotrivă atât timp cât conceptele astea două s-au rezumat la ideea de a acorda drepturi egale.

Numai că în practică lucrurile n-au stat chiar așa pentru că drepturile astea egale s-au transformat curând în privilegii din moment ce în goana lor după voturi politicienii de stânga au călcat peste principii morale și au împins treaba asta până la nivelul de îndoctrinare.

Citeam mai devreme o postare pe un forum în care un tată destul de open-minded scria revoltat asupra faptului că învățătoarea copilului său le-a citit la ore o poveste despre un băiat care-și făcea unghile și care era ironizat de colegii săi din acest motiv.

Morala poveștii fiind desigur faptul că fiecare dintre noi merită respectul și toleranța celorlalți.

Până aici nimic ieșit din comun, doar că învățătoarea a scos oja din poșetă și le-a făcut tuturor băieților unghile probabil într-un exces de zel de natură feminazi.

Sunt sigur că mulți adepți ai doctrinei de stânga nu înțeleg care e problema de fapt așa că am să încerc să lămuresc.

Problema e că învățătoarea respectivă le-a impus elevilor de sex masculin să-ți facă unghile nu le-a oferit posibilitatea să aleagă dacă vor sau nu să facă așa ceva.

Ori de la a impune unui băiat să-și facă unghile la a-i impune mai târziu să facă orice alte chestii cu care nu e de acord nu prea e drum lung.

Tatăl respectiv concluzionează situația asta cât se poate de concret atunci când conchide spunând că am ajuns să trăim sub un totalitarism ideologic, un regim al genului, care a luat locul valorilor impuse până de curând de religie.

Nici fascismul religions nu-i de lăudat sau apreciat în vreun fel, dar tentativa asta de inchiziție ideologică mascată sub aura corectitudinii politice nu face decât să reactiveze sentimentul fascist în rândurile celor care de regulă erau impasibili.