Carabulea face mall…la Pacea

Mai tineti minte bucuria copilariei de a merge in comunism la un film SF sau la Satra la cinema Pacea? Cand era gata filmul sute de oameni se revarsau pe strada Cetatii comentand cele mai interesante secvente. Acum Pacea de ceva vreme e doar amintire. Zilele trecute am vazut doi muncitori care sudau ceva inauntru. Mi-am zis in sinea mea “Redeschid Pacea!”

Apoi azi am citit in Evenimentul Zilei o mica stire care ne anunta ca herr Carabulea isi face mall cu galerii, cinematograf si alte cele in fostul cinema Pacea. Acum eu nu stiu unde are atata loc acolo, dar poate inalta 2-3 etaje, ca de lui i se permite. Mai mult cladirea apartine lui herr Iohannis, cei drept partea din fata, nu si Pacea. Primarul a pierdut anul acesta dupa 9 ani de procese casa de pe Balcescu, dar inca nu a predat-o statului de la care instanta a hotarat ca a luat-o prin fals si uz de fals. Acum aflu ca prietenul sau Carabulea face un mini-mall acolo.

Ce oras trist!

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
tudor

de mai mult de un an a cumparat carabulea spatiul ala. s-a mai lucrat si pana acum acolo si…era de asteptat sa se faca mall (desi acum iohannis spune -foarte corect- ca un mall in centrul istoric i-ar distruge pe toti comerciantii din zona). au fost pana acum putine magazine in centru, sa vedem pe viitor cate vor mai ramane…

Anonymous

Daca nu se redeschide Parcarea 90, locatarii de pe Cetatii isi vor parca masinile in parc. Care parc? Area Parc-Area din Parcul Cetatii.

Calin Blaga

Azi am facut o plimbare prin Cimitirul Municipal Sibiu. Doi batranei treceau pe langa mine si erau cam suparati. Batranelul spunea “Ei nu mai au locuri de veci. Lasa ca eu ma ingrop in cavoul lui Carabulea, ca ui ce mare e, are loc pentru toti!”…. Asta apropo de omul Carabulea care nu e vesnic….