Unii soferi ATLASSIB hartuiesc pasagerele

Ce stiau multe domnisoare calatoare cu ATLASIB iata i s-a intamplat si unei jurnaliste care a dezvaluit totul pentru Clujeanul.

„De ce nu vii la mine în cuşetă? Poţi să faci şi un duş dacă vrei. Ai să vezi ce bine te simţi după. Ce? Te temi că intru peste tine?! Oricum te încui înăuntru… Hai, de ce nu vrei să stai cu mine?!”.

La un asemenea arsenal de replici a recurs unul dintre şoferii companiei internaţionale de transport Atlassib, care a încercat să convingă o clientă de 23 de ani, să i se alăture în camera personală pe timpul călătoriei cu nava de pe insula italiana Sardinia spre continent. Spre ghinionul lui, fata este jurnalistă la clujeanul.ro şi a înregistrat o mare parte din avansurile care au continuat pe tot parcursul călătoriei.
……
Insistă să i se spună Mitică. „Zi-mi «tu», că nu îs aşa bătrân!”. Are 40 de ani şi susţine că e din Sibiu. „Verigheta nu e valabilă şi în Italia!”, afirmă cu mândrie, după ce i se atrage atenţia că măcar pentru atâta lucru ar trebui să înceteze cu propunerile. Unghia degetului mic, crescută peste măsură, te face să te gândeşti cu groază că se scarpină destul de des… Cititi tot in Clujeanul de azi.

Asta ne mai convinge odata de doua proverbe: Aschia nu sare departe de trunchi (sau patron) si Am intalnit si sibieni nesimtiti!