Strand la Sibiu

Daca ani de zile sibienii s-au scaldat la Ocna, Bazna si Fagaras vara asta li s-a oferit un strand in complexul Vointa, cartierul Strand. De fapt un strand ce a existat multi ani, dar a fost inchis. Un om de afaceri, despre care ma abtin sa comentez acum a deschis ieri primul strand al Sibiului din secolul 21. Inca era moloz la intrare si mai erau retusuri de facut, dar lumea a fost din start entuziasmata doar de idea de a nu mai merge 20 sau 90 de km pana la un strand.

Dar nu despre acest strand vreau sa va spun azi, ci despre cel ce Primaria Sibiu il va construi din 2009 in Padurea Dumbrava. Un mega-complex cu bazine acoperite si descoperite, hoteluri etc. Acum e clar ca Primaria nu are bani sa faca asa ceva, asa ca probabil dupa ce definitiveaza actele pentru teren vor concesiona proiectul unui investitor (probabil Carabulea). Si ca veni vorba de acest tip iata in poze de mai jos unde va fi Strandul minune al Primariei si mai sus in poza se vede unde va fi noul complex rezidential Dumbrava al magnatului Carabulea. Va avea blocuri multe de 17, 12 si 10 etaje, ca se poarta cele inalte la Sibiu mai nou. Pozele de mai jos de pe WikiMapia va arata unde vor fi cele doua complexe si o poza tot de acolo cu macheta Cartierului Rezidential Dumbrava.

Strand la Sibiu  Strand la Sibiu
Strand la Sibiu

5
Lasă un răspuns

5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
tudor

nu ma pot abtine sa spun – un mare cacat! in sibiu daca sti sa pupi bine in cur (sau, dupa caz, daca dai partea cui trebuie), faci ce vrei.

razvan pop

daca chiar vor sa faca cartierul acela, felicitari lor, e o idee inspirata, asa s-a nascut si Valea Aurie.

Nosfer

mai bine faceau proiectul cu Vonica. e si mai potent din punct de vedere financiar, mai serios si mai putin dupa smecherii si ciubucareli.

Ghera

nu cred ca va conta cui ii concesioneaza terenul pt a construi acest complex pana la urma urmei si strainii ne trag in piept(vezi cazul centurii ocolitoare).asa ca //Nosfer//ciubucurile si smecheriile nu au cum sa nu se faca mai ales la astfel de sume……si pana la urma urmei sunt banii investitorului…..

Calin Blaga

@ ghera – or fi ei banii investitorului, dar bunul e unul public si plamanii mei respira aer nu apa sau poluare, aer dat de copaci care se taie in draci la Sibiu!