Avem un plan secret ca să dominăm lumea

Până acum șase luni am stat cumva mai în spate fără să am contact direct cu lumea exterioară.

Îmi satisfăceam zilnic sarcinile de serviciu și apoi îmi vedeam de treabă.

Numai că vremurile se schimbă și suntem obligați să ne adaptăm, să fim rezilienți.

Așa că noua oportunitate care s-a ivit pentru mine a atras după sine și o serie de schimbări la care a fost musai să mă adaptez din mers.

Înteracțiunea personală și activă cu diverse persoane de pe întreg mapamondul prin telefon și videoconferințe a fost unul din lucrurile cu care a trebuit să mă obișnuiesc după ani de interacțiune pasivă.

Desigur, ăsta nu-i neapărat un lucru rău, însă uimirea cea mai mare a fost să constat că aproape peste tot există câte un român într-o funcție de conducere sau decizie.

Ne-am răspândit în lume ca sămânța orbului, cum zicea cineva după alegerile din 2014 și ne-am zbătut mereu ca să facem diferența, să dovedim că putem și că merităm fiecare bănuț pe care-l câștigăm și-l cheltuim.

Probabil că efortul depus a fost infinit mai mare decât normal datorită complexului de inferioritate cu care ne-am obișnuit atunci când am ales să plecăm din țară, dar chiar și așa cred că în definitiv a meritat.

Acum, din poziții cheie construim punți și facem colaborări solide ca parte a planului nostru secret de a domina cândva lumea…

La Mulți Ani România, oriunde te-ai afla…