Ar putea să fie amuzant, dar e cam trist

animal-g4eefe0091_1920

Acum vreo săptămână mustăciosul ăla ce conduce Wuhan Health Organization s-a trezit să-i roage pe bărbații cu filetul pe stânga să nu mai facă sex neprotejat cu parteneri aleatorii pentru a se proteja de monkeypox.

Practic, recomandarea asta a fost similară cu aia de a purta mască sau a te spăla cu gel pentru a nu lua COVID19.

Nimic rău în treaba asta din moment ce se fac de ani buni campanii de acest gen pentru a-i convinge pe heterosexualii care au parte de sex aleatoriu să poarte dracului prezervativ ca să nu răspândească boli sau să provoace sarcini nedorite ce la rândul lor produc avorturi sau copii abandonați prin orfelinate atunci când nu sunt abuzați de părinți.

Cât de mult funcționează treaba asta, mai ales într-o țară care are cea mai mare rată a mamelor minore e discutabil, dar astfel de campanii se fac.

Problema e că spre deosebire de sexul heterosexual unde gaura predominantă e alta, la sexul homosexual oferta de boli și riscul e infinit mai mare așa că și bunul simț ar trebui să intervină mai des.

Că bărbații homosexuali fac cruising și și-o trag extrem de des cu necunoscuți fără să folosească vreun fel de protecție foarte puțină lume știe pentru că homosexualitatea e un subiect tabu mai peste tot și cu greu răsuflă informații privind promiscuitatea acestora.

Dimpotrivă, promiscuitatea heterosexuală e cea care scandalizează zi de zi societatea asta habotnică pentru simplul fapt că despre aia homosexuală majoritatea nu știu absolut nimic și în ignoranța lor nici nu vor să știe.

Apropo de treaba asta, o prietenă de-a mea, medic pe dermato-venerice mi-a confirmat la un moment dat faptul că cei mai mulți pacienți cu boli venerice ai săi sunt homosexuali pentru că… ce spuneam mai sus.

Ei, după ce mustăciosul ăla și-a permis luxul de a trage un semnal de alarmă privind sănătatea publică, s-au scandalizat asociațiile de legetebiști pentru că s-au simțit încă odată discriminați și chiar abuzați de o astfel de declarație.

De parcă ăla se grăbea să facă treaba asta fără să știe din punct de vedere medical cam pe unde sunt cele mai multe probleme, la fel cum e de fapt și în cazul SIDA.

Anyhow, oamenii s-au scandalizat pentru că li s-a spus că nu prea e sănătos ceea ce fac și că ar trebui să aibă mai multă grijă pentru binele lor.

E ca și cum fumătorii și-ar face o asociație și ar da guvernele în judecată motivând că sunt discriminați pentru că li s-au tipărit imaginile alea scârboase pe pachetele de țigări, au fost obligați să plătească mai mult sub forma unor taxe mai mari și li se restrânge pe zi ce trece dreptul de a fuma oriunde au chef.

Sau obezii, alcoolicii și drogații și-ar face asociații prin care ar combate orice campanie a statului ce are ca scop protejarea sănătății lor.

Și fumătorii, ca și homosexualii care fac sex fără protecție sunt conștienți de riscuri și în timp ce unora li se bate public obrazul, pe banii lor chiar, și nu mai zic nimic alții se simt lezați, jigniți și discriminați.