Comunismul distruge planeta, dar vinovați sunt oamenii liberi nu?

Zilele astea guvernele de prin vest sunt în plină campanie climatică.

Se alocă sume colosale, se interzic chestii și se cer sacrificii din partea populației pentru a salva planeta de la colapsul climatic.

Pentru a justifica măsurile astea se invocă știința, aceeași știință ce s-a dovedit duplicitară în cazul COVID19 de exemplu.

Apoi, în baza științei se dă vina pe stilul de viață vestic, pe emancipare și pe confort pentru nenorocirea ce va urma.

În tot acest timp, fabrica lumii, adică țara despre care se spune cu mândrie că a implementat comunismul cu succes e de fapt și țara care poluează cel mai mult (backup), ucigând anual 1,6 milioane de oameni la nivel local doar din cauza aerului poluat.

Cum China nu stă închisă într-o cupolă de cristal ce ține poluarea și contaminarea doar acolo la ei efectele poluării necontrolate se fac resimțite peste tot.

Iar, China e responsabilă pentru aproape 30% din contaminarea cu CO2 a planetei:

Apoi, deși nimeni nu recunoaște public că e o țară comunistă, Rusia nu s-a schimbat foarte mult de la căderea URSS și a rămas captivă sub comunismul bolșevic ce s-a oligarhizat.

Rusia, ce conform graficului de pe Wikipedia contaminează la o treime cât SUA și la jumătate cât Europa arde zilele astea tot gazul pe care nu-l livrează Europei (backup), la frontiera cu Finlanda, poluând astfel planeta într-un mod mult mai nociv, în numele Europei care-și obligă cetățenii să strângă cureaua acum, dar mai ales la iarnă.

De cealaltă parte a bălții numită popular Atlantic, în Cuba, un alt paradis comunist, ard necontrolat niște depozite de petrol de vreo trei zile (backup). Aparent vina pentru această catastrofă o poartă un fulger, nu un sabotaj, nici un atac militar sau vreun cutremur ci un banal fulger, iar treaba asta dovedește cam cât de incompetenți și iresponsabili pot să fie comuniștii, dacă mai era nevoie de vreo justificare pe tema asta după Cernobîl.

Faza și mai mișto din toată povestea asta e că paradisul comunist și auto suficient intitulat Cuba la care bălesc milioane de tineri europeni e incapabil să stingă cu resursele și tehnica pe care o are la dispoziție incendiul respectiv și are nevoie de ajutor extern, de la țările capitaliste pentru că impertinența, incompetența și corupția nu prea par să funcționeze.

În tot acest timp tu, europeanul de rând, plătitor de taxe și impozite ești obligat să te împrumuți ca să-ți schimbi mașina personală cu una electrică, să te speli mai rar, să renunți la căldură și la aer condiționat, să mănânci mai puțină carne sau să tragi apa la WC doar odată pe săptămână, totul pentru a salva planeta de la apocalipsa climatică.

Tu, europeanul de rând trebuie să faci sacrificii pentru ca alții, adică ăia din doctrina politică ce ți se prezintă ca fiind cea dreaptă, să poată să continue să distrugă planeta după bunul plac.

Știu, veți spune că o bună parte din contaminarea din China vine ca rezultat al producției pentru țările vestice și nu contest lucrul ăsta ci pun sub semnul întrebării verticalitatea morală a unei ideologii care acceptă să distrugă planeta și să-și betejează și sclavagească cetățenii în numele sfântului profit.