Adio Ghimpele de Sibiu

Se pare ca efectele crizei economice fac ravagii in presa locala sibiana. Astazi Ghimpele de Sibiu si-a anuntat decesul… in cadru privat. Directorul ziarului, Ovidiu Scutelnicu, trage sperante sa gaseasca un finantator…dar slabe sanse. Sa nu uitam ca Sibiu Standard are de asemenea probleme grave cu redactia. Monitorul e in cadere financiara (asa se aude in tot Sibiul Radule!). Oare Pulsul Sibian si Expres Sibian mai rezista pana la sfarsitul anului?

Mi-e teama ca ramanem ca pe vremea lui Ceausescu doar cu Tribuna, ca ziar cotidian si inca un saptamanal – doua puternice. Restul raman mult in urma. La 500 de exemplare nu te mai poti numi ziar. Impactul pe care il ai e atat de mic ca nici nu mai conteaza.

Căutări:

11
Lasă un răspuns

11 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted

E greu pentru toti. Bine macar ca sibiu 100% merge bine, ca eram ingrjorat tare. Iar mazemania e in crestere spectaculoasa. Prin oras se vorbeste ca o sa se vinda si publicitate pe bani grei pe site-ul mazemania, care are 20 mii de cititori/zi.

chiar asa…dar ce spuneti de presa online….non sibiana, de genul https:// ?

da, stiu, eu vb doar de trafic, îmi fac revista presei locale, sunt happy cu ei, vin pe e-mail si, da, citesc articolul original pe (deobieci) Sibiu Standard si (rareori) Tribuna

Cara

Imi pare rau de Ghimpe si de Ovidiu…

Cara

androneasca sprijina fraudele de la ulb sibiu !!! scandal universitar: conducerea ulbs, urmaita penal universitatea lucian blaga se confrunta, intr–o totala discretie, cu un mare scandal: parchetul de pe langa tribunalul sibiu a dispus inceperea urmaririi penale impotriva rectorului constantin oprean si a altor 13 persoane din conducerea universitatii. dosarul are mii de pagini si cuprinde foarte multe invinuiri la adresa celor din conducerea ulbs postat de andronescu sibiu co la 5.08.2009 22:26 androneasca este compromisa cu jafurile de la ulb sibiu!!! patru decani de la ulb sibiu au dat–o in judcata pe ministra pentru ilegalitatile savarsite impreuna cu cei… Read more »

Pai daca ai citigat 3 beri, doua sunt ale mele.
Dar cu cine ai pariat ?

no bine