Emi si Monitorul vor fi dati in judecata de angajati

Scandalul vanzarii celor patru ziare Monitorul de Sibiu, Cluj, Alba si Medias de catre EMI inapoi fostilor proprietari… continua! Vad ca au scris si altii din Cluj despre aceasta chestiune. Problema actuala sunt drepturile salariale ale angajatilor.

Recunosc ca si Lili e in aceeasi situatie descrisa in articolul mentionat… Acum asteptam adeverintele de la Compania de Media si EMI pentru intrarea in Concediul Post-natal. In ce priveste drepturile acestea au venit partial la mijlocul lui iulie si ..atat. Restul e tacere. O fi ea compania EMI mare scula corporatista, membra a grupului elvetian Goldbach Media Group, dar se aude ca unii angajati de la Sibiu deja au intocmit actele pentru a da in judecata firma pentru neplata drepturilor salariale cuvenite prin contract. Si vor castiga usor in instanta pe codul civil cu EMI, spun avocatii intrebati.
Lili nu a inceput acest demers inca… dar speram sa nu fie cazul si Compania de Media si EMI sa dea dovada de seriozitate in acordarea drepturilor salariale restante si a adeverintelor in cazul acesta special. Ca nu vor vrea o campanie Mazemania nationala despre o corporatie care nu respecta dreptul la concediu post-natal… Cu siguranta ca cei din Elvetia ce au cumparat EMI nu au habar de ce face seful pe Romania… dar daca afla oare ce vor zice?