Mircea Badea – un vandut

Desi imi placea acum 10-12 ani tipul asta cand era cu Teo la Tele 7abc, acum imi inspira mila si dezgust. Dupa ce a injurat in stanga si in dreapta, odata priponit in curtea lui Voiculescu, isi gadila mogulul cum poate el mai bine. Dar sa ne amintim ca nu demult lui Mircea Badea i-a luat foc laptop-ul in direct in studio. Abia mai tarziu s-a demonstrat ca e FACATURA!!! Badea a fost platit sa “joace” in direct o reclama cu efecte pirotehnice pentru firma Toshiba!!! Deja cei de la Toshiba pregatesc o reclama cu aceste secvente pentru produsul lor si garantia ce o ofera.

https://www.andilaslau.com/?p=1736

Detalii si aici

UPDATE: Ia vedeti de unde s-a insiprat Badea. Nici macar original nu a putut fi… https://www.youtube.com/watch?v=_qWhYlhfWCI

7
Lasă un răspuns

7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
newest oldest most voted

hai mai… reclamele au aparut inca de a doua zi si mi se pare normal ca au profitat de faptul ca a luat foc laptopul si ei l-au schimbat fara probleme. a fost o miscare inteligenta a celor de la toshiba atunci dar probabil ca nu se uita la emisiune. telespectatorii care au urmarit mai mult de 3 emisiuni de-ale lui badea stiu cum injura in fiecare emisiune jafurile de laptopuri care merg ca fanu. deci, acum am aflat si ce sa nu ne cumparam – toshiba 🙂 p.s. si eu am toshiba si nu mi l-a schimbat nimeni atunci… Read more »

Daca nu v-ati luat Dell…

Cind ai dreptate, ai. Stii ca eu ii apreciez istetimea si inteligenta, franchetea. Am vazut “incidentul” in direct si am fost convins din start ca e teatru, dar am inteles doar dupa ce a aparut reclama pe post cu garantia de ce. Acum, urmind linkurile tale, m-am si rasconvins. Chiar daca ai putea crede ca un condensator a “puscat” la pendulatia tensiunii, tot nu facea paguba ilustrata pe ecran. Bun, din punct de vedere al marketingului e interesanta conceptia: reclama in 2 parti, actiune, reactiune, chiar daca prima parte e mascata si nu e marcata distinct in program. Nu puteau… Read more »

anca

Si ce ma? E baiat destept. Ciinele care nu poate fute, nu lasa nici pe altul. Cred ca mai degraba tu esti demn de mila, bai baiatule. Vai de neuronul tau. Ma amuza cum infierezi cu minie proletara tot ceea ce e prea sus pentru nasul tau.

nu sunt de acord. atat 🙂

marian

Mie imi place Badea si ma regasesc in atitudinea lui. Sa inteleg, acum, ca sunt un dusman al poporului?