Jos palaria, Serban Huidu!

Postarea care face istorie in blogosfera romaneasca este cea a lui Serban Huidu despre Mircea Badea. Evident ca ii dau dreptate lui Huidu. A exprimat in acel post atat de bine lucrurile si imi permit un citat de pe blogul sau:

“Oameni buni, badea nu este salvatorul Romaniei, nu este omul care sa faca lucrurile sa mearga mai bine, nu este nici macar intruchiparea sperantei. Este un simplu limbric angajat si guraliv! E las, e la ordinele cui il plateste, este un semidoct care judeca oamenii dupa infatisare si care nu poate trece mai departe de lucruri evidente.”
via Serban Huidu

6
Lasă un răspuns

6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted
Liviu-Tulcea

Liviu-Tulcea a scris pe 13 Ianuarie 2009, 9:52 am Reply to this comment Si tu si Badea sunteti doi cretini! Va credeti posesorii adevarului absolut iar daca unul din voi nu este de acord cu ideea celuilalt, incepe razboiul! De ce??? Cine plm va da dreptul sa pozati in formatori de opinie??? Caci asta sunteti pentru zeci de mii de oameni. Aveti, site, blog, fan club…pentru ce? CINE SUNTETI VOI??? Sunteti doi copii prosti care au facut dintr-o rivalitate profesionala un razboi personal. Sunteti demni de mila, patetici!!! Lasati aerele de vedeta si dati-va mana! Mergeti la o bere sau… Read more »

si ce istorie face asta in blogosfera?

aha…badea a avut mii. probabil au mers vizitatorii lui badea acolo sa comenteze, de cand e in pana blogul lui. 🙂

Atat badea cat si huidu bat campii. Primul zice de al doilea ca e tampit, al doilea zice de primu ca e servil.
Cert e ca niciunul nu este profesionist.

Cel putin badea a recunoscut ca nu este jurnalist si ca ceea ce a facut si inca mai face nu se numeste jurnalism.