Sibiu Standard se redeschide

Bomba media. Dupa ce echipa Sibiu Standard a plecat in masa cu tot cu directorul Calin Bucur si a format saptamanalul Turnul Sfatului, aflu ca Horatiu Cercel nu se da batut si a gasit un alt om sa ii continuie ziarul Sibiu Standard. Ghiciti pe cine?! Ovidiu Scutelnicu!!!!!! Omul care a fost “expulzat” din presa ieseana si a venit la Sibiu unde a condus pe rand Monitorul, Obiectiv, Sibianul, Ghimpele de Sibiu… acum a ajuns angajatul lui Horatiu Cercel la Sibiu Standard. Chit ca tipul asta a cam falit multe ziare locale … continua! Sunt curios sa vad echipa desi se aude ca este cea de la Ghimpele de Sibiu, ziar disparut de prin august.
Problema la Sibiu Standard va fi online pentru ca “baietii destepti” din fosta redactie condusi abil de Calin Bucur i-au vandut ziarul lui Cercel, dar nu si site-ul pe care acum il folosesc pentru redirectionare de trafic pe Turnul Sfatului.

4
Lasă un răspuns

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted
Rudolf

eu am auzit ca Bucur a cumparat ProTV-ul de la Vantu si vrea sa-l transforme in OTV, iar OTV sa devina Antena3. Care se desfiinteaza. Doar ca site-ul PRIMA TV apartine lui Dan Diaconescu, si asta vrea sa-l vanda baietilor destepti de la Turnul Sfatului. Asta s-a discutat la ultima sedinta in grup de la Spitalul 3, la care Calin Blaga a absentat nemotivat. Cica baga stiri pe blog.

ion

Ba nene, am gasit reteta pentru a ingropa in doi timpi si trei miscari un ziar. Il angajezi pe Scutelnicu. De ce dracu nu inchide direct Cercel Sibiu Standard si se complica sa-l puna pe butuci cu ajutorul lui Scutelnicu? Prima varianta e gratuita, a doua costa destul de mult, pt. ca mos Scutelnicu e destul de scump.

bylly

Daca era altcineva la “carma” ziarului Ghimpele de Sibiu probabil ca ar mai fi existat si acum.. Se va convinge si Cercel ca s-a incurcat cu cine nu trebuie. Dar oare nu l-a cunoscut destul de bine pe renumitul si priceputul Ovidiu Scutelnicu? Cel care le stie pe toate si cred ca toti ceilalti sunt prosti? Sa fim seriosi!! am tot intrat pe site si rar vedeam ceva scris de el… Nici unul din cei cu care a lucrat de-a lungul timpului nu mai vrea sa auda de el. oare de ce? ar trebui sa se faca pariuri…Cat credeti ca… Read more »