Vuvuzela…. mamii voastre!

Campionatul Mondial de Fotbal se pare că a adunat toţi obsedaţii şi stresaţii din lume, care nu au altceva de făcut decât să sufle în trompetele africanilor încontinuu 90 de minute. Cel puţin la TV nu e atât de deranjant cum mă gândesc că ar fi dacă te-ai afla în tribune.
În orice caz bravo africanilor că au reuşit să vină cu ceva nou faţă de celelalte ediţii ale Campionatului şi să-şi promoveze imaginea cu trompetele lor.
Mai mult de atât se pare că sud-africanii s-au gândit să îmbunătăţească vuvuzelele şi să apară săptămâna această cu o nouă versiune. Dacă până acum vuvuzela scotea un zgomot ce putea ajunge la 130 decibeli se pare că africanii vor să reducă numărul acestora datorită plângerilor venite din partea echipelor participante.

1
Lasă un răspuns

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
newest oldest most voted

Din intamplare am aflat ca a inceput campionatul de fotbal…iar aceeasi nebunie ca in fiecare an. Revistele urla din trambite, barbatii cheltuiesc banii si timpul pe tv. Sotiile barbatilor mai injura de cateva ori in gand ca n-au cu cine sa isi impartaseasca timpul liber (sau sa-si vada telenovele).

Era un banc sec ce imi place la nebunie:

Ce e fotbalul? o gramada de idioti care fug dupa o minge si cand o prind…. ii dau drumul!