Victimizare cu forta

Zilele astea a fost ceva sesiune parlamentara pe aici. Stiti voi, dinalea unde unii iau cuvantul si altii se uita la filme porno, dorm, mananca sau citesc, atunci cand nu sunt ocupati sa faca glume de santier. In fine, o doamna de la un partid, nu conteaza care, s-a dus spre prezidiu ca sa ia cuvantul si in timp ce trecea pe langa un coleg acesta i-a dat o palma peste fund.

Doamna respectiva nu s-a simtit deranjata, n-a protestat, n-a chemat politia si nici nu s-a pierdut cu firea.

Niste gazetari care erau in sala, probabil ceva feministe sau hipsteri pusi in friendzone de feministe, au observat scena, au inregistrat-o si apoi au inceput un adevarat jihad impotriva individului care a facut treaba asta chiar daca presupusa victima n-a parut deloc deranjata de gestul colegului sau.

Au urmat o gramada de articole pe subiect, dezbateri la radio si TV in care se analizau imaginile si se condamna agresiunea la care a fost supusa duduia respectiva.

Feministele si hipsterii n-au mai contenit si s-au intrecut in tentative de a sugera ca toti barbatii e porci si ca toate femeile sunt de fapt niste victime.

Au sters pe jos cu monstrul respectiv si au plans de mila femeii respective.

Doua zile mai tarziu, vazand ca spiritele nu se potolesc si ca propaganda asta cu opresiunea la care sunt supuse femeile de barbati continua sa fie un subiect mult mai important decat orice alte teme de interes general, presupusa victima a dat un comunicat in care a spus ca pe ea n-a deranjat-o gestul colegului sau, ca ea nu considera o palma pe fund intre colegi ca fiind o agresiune si ca evident nu se considera niciun fel de victima.

Ba mai mult a tinut sa sublinieze faptul ca presa si anumiti oameni cu interese in domeniu se folosesc de imaginea dumneaei pentru rating si diverse campanii discutabile.

Ori treaba asta se intampla pentru ca evident, pe toti ii fute grija de ce fac ceilalti in loc sa-si vada dracului de propriile schelete din dulap si propriile frustari.

Ceea ce unora li se pare deplasat, degradant, pervers, sau mai stiu eu cum, altora li se pare normal si evident ar trebui ignorat pentru ca presupusa victima e singura legitimata sa denunte astfel de comportamente si nu o cireada de boi care cred ca-i fac un bine vorbind in numele sau.