Am o mica dilema

Ieri a fost ceva mars al feministelor pe la Washington, mars ce aparent a fost sustinut in intreaga lume. Ma rog, mai putin pe la noi ca au fost inundatii si nu putea nici dracu’ sa ajunga la capitala sa protesteze.

Totusi fiti fara griji ca au protestat o gramada pe Facebook cu ocazia asta dand like si share si comentand pe marginea subiectului.

Din screeningul pe care l-am facut pe feed am inteles ca anul asta i s-a dat marsului ceva conotatie impotriva lui Trump pentru ca a zis-o el pe aia cu “grab ’em by the pussy” ceea ce e profund anti-feminist si ce contravine de altfel nevoilor femeii. E si normal de altfel lucrul asta fiindca femeii ii place sa-i bagi carnatu’ in scorbura nu sa o amagesti cu bataturile din palma.

Dar altceva n-am inteles eu din marsul asta si conotatia care i s-a dat. In primul rand n-am inteles de ce fac inca femeile astfel de marsuri pentru ca spre deosebire de aia cu filetu’ pe stanga ce inca au o serie de drepturi restranse chiar si in SUA, femeile au fix aceleasi drepturi si obligatii precum barbatii.

Astfel doamnelor, dragelor, ce vreti mai mult decat egalitate? Vreti cumva superioritate?

In alta ordine de idei inteleg ca Trump asta e un magar care si-a parasit nevasta cu care are trei copii pentru o tarfa ce nici macar nu vrea sa doarma cu el in Casa Alba si ca el vede femeile ca pe niste obiecte, dar sa nu uitam ca femeile despre care vorbeste el si care se uda cand vad teancul de verzisori se considera pana la urma singure niste obiecte pentru ca-si vand corpul undeva intr-o vitrina sau pe o taraba imaginara. Oare treaba asta cu drepturile si libertatile lor nu li se aplica? Sau asta se aplica doar celor de la coada vacii care sunt fidele (yea right!) pana la moarte barbatului lor?

Adica pana la urma daca aia cu filetul pe stanga au voie sa si-o traga cand, unde, cu cine si in ce gaura vor ei de ce n-ar avea acelasi drept si distinsele doamne si de ce ar trebui sa privim o remarca logica si corecta de altfel ca o jignire. Nu stiu de ce, insa mie toata conotatia asta a marsului de ieri nu-mi sugereaza decat faptul ca respectivul mars nu e in favoarea unor drepturi si libertati (pentru c-am stabilit deja mai devreme ca nu e) si nici impotriva lui Trump ci impotriva barbatilor care e porci fiindca daca n-au suficienti bani ca sa se ridice la expectativa divelor si n-au astfel ce fute ajung sa apeleze la serviciul mult mai ieftin al celor de la coltul strazii.

De fapt marsul de ieri n-a fost nici macar impotriva infidelitatii desi infidelitatea se asociaza adeseori cu Trump si cu subiectul prostitutiei.

Astfel doamnelor, care ma cititi si pe care va apreciez, ma puteti lamuri si pe mine pentru ce anume s-a protestat ieri? Ce va lipseste de fapt pe lumea asta?