VĂ PUPĂ JEAN! JEAN CONSTANTIN!

Maestrul Jean Constantin a trecut la cele veşnice. Un om simplu, modest şi plin de simţ al umorului a ieşit din scenă pentru totdeauna. Piesa vieţii sale s-a sfârşit….. ,”E plictiseală mare să rămâi nemuritor”… spunea actorul într-una din cântecele sale de pe scena Sălii Palatului. Jean-prieten naţional din munţi pân’ pe litoral a debutat ca artist la Casa de Cultură din localitate şi a pus bazele unui grup artistic în Constanţa. A fost distribuit de regizori români în numeroase producţii cinematografice printre care se numără şi celebrul serial “Toate pânzele sus”  în care a jucat un rol de neuitat – ISMAIL.
Ar fi multe de spus despre omul şi actorul Jean Constantin…
În ultimul an actorul a fost internat la Spitalul Municipal în mai multe rânduri datorită problemelor cardiace, miercuri 26 mai a trecut la cele veşnice.
Toamna a venit, piesa s-a sfârşit,
Ieşi din scen-acum paiaţă.
Teatrul este gol, viaţa e un rol
Fir-ar mama ei de viaţă!
Dormi în pace, maestre!
VĂ PUPĂ JEAN! JEAN CONSTANTIN!

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted
cassy

UN ACTOR DEOSEBIT! REGRETE…..!

anna

Pacat ca ne dam seama cat de buni, de talentati si de frumosi au fost, abia atunci cand trebuie sa vorbim despre ei cu o voce grava, capul plecat, avand in spate un fundal negru si muzica sobra pe fundal. Pintea, Dinica, Nicu Constantin, Iordache, etc, prea multi, parca prea brusc, prea trist! Istoria se repeta parca in cel mai cinic mod si culmea, nu vrem sa intelegem, poate de aceea acum simtim pierderea atat de adanc. Nea Jean era bolnav, poate ca vroia sa plece, desi ar mai fi stat atat cat sa-si rupa afisele de pe garduri, dar… Read more »