Unii il mai aniverseaza pe Ceausescu. Si altii pe Hitler sau Stalin

Sincer este plina lumea de nebuni si nostalgici cu creier cat o aluna carora le lipseste parte numita memorie. Altfel nu imi explic cum unii mai aniverseaza dicatori dupa moartea acestora, in democratie. Adica neobligati de nimeni. Astazi era ziua de nastere a lui Nicolae Ceausescu si iar au fost unii cu flori la mormant. De fapt insasi inmormantarea crestineasca a sotilor Ceusescu este un paradox, acestia distrugand biserici in timpul regimului lor…

Dincolo de asta se impune sa mai amintim de limbutul Oprean, ginerica ramas in viata (si disculpat ma mir cum) care se zbate acum pe drepturi de imagine/nume ale sotilor Ceausescu si copiilor. Hai sictir! Apropo Oprean asta e fratele rectorului Oprean Constantin, de la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. Va spun asta pentru a intelege cum au progresat unii in comunism si cum au progresat si dupa 1989 cu sprijinul fostilor Securisti… Trageti voi concluziile!

PS: Cat priveste indivizii care omagiaza si acum pe tovarasul Ceausescu…. dreptul lor in democratie. Uita insa ca pe vremea lui tovarasu nu aveam libertatea sa omagiem pe cine vrem in public!