Despre demisia lui Hans Klein din Consiliul Local Sibiu

Joi la prima sedinta din acest an de Consiliu Local multe proiecte pe ordinea de zi. Vot la foc automat ca de obicei. Nimic deosebit. Doar ca la final consilierul FDGR Hans Klein si-a anuntat demisia din functie pe motiv ca este prea batran. Acum apar si speculatiile pe la usile partidelor si nu numai. De ce si-a dat demisia Klein? Oare doar pentru ca are 70 de ani…? Normal ca opozitia FDGR nu crede aceasta versiune si au si inceput sa circule zvonurile:

1. Klein este in plin proces cu CNSAS pentru ca a primit verdict de colaborator cu securitatea. El zice ca nu, CNSAS spune ca da. Se judeca si instanta va decide cine a avut dreptate. De aici teoria ca imaginea FDGR va avea de suferit in 2012 la alegeri cand va fi gata si procesul.
2. Klein este consilierul FDGR care s-a opus cel mai des la multe propuneri ale sefului FDGR, Klaus Iohannis. De aceea unele teorii spun ca Iohannis i-ar fi cerut demisia… pe motive de varsta.
3. teoriile voastre care sunt?

Căutări:

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted

In nici un caz nu e vorba de varsta….inclin sa cred ca CNSAS constituie unul din principalele motive, fara sa neglijez “neintelegerile” cu Iohannis. Presupuneri putem face cu totii, insa fiind vorba de politica, nu o sa aflam niciodata adevaratul motiv.

M.

ce sa spun, nu mai votez cu fdgr pt ca klein a colaborat cu securitatea…dusmanul de acum se cheama pdl+psd+pnl