Basescu si pensiile militare

Prunariu chiar a fost in Cosmos. Doar Basescu si Boc se cred de pe Luna

Din greseala duminica seara am picat cu ochii pe TVR1 unde tocmai incepea discursul despre pensiile militare Basescu. Nu mai are sens sa vorbesc de imixtiunea presedintelui in puterile decizionale si transformarea sa pe fata intr-un Putin de Romania, viitor prim-ministru, daca romanii raman indobitociti… Individul Basescu ne-a explicat ca de fapt pensiile militare cresc la subofiteri si militarii cu cariera intreaga si scad la dezertori. Nu le-a zis chiar asa pe fata, dar asta a lasat sa se inteleaga. Ce nu a zis individul este ca Armata Romana a trebuit sa faca reduceri de personal fortati de NATO. Oamenii care au plecat din armata, au plecat de bunavoie…. siliti. Dar Basescu a uitat asta. Oricum a dat sfat lui Boc sa faca alta Hotarare de Guvern, dupa ce ailalta a fost distrusa in instanta.

Respectul fata de lege este egal cu ZERO la Guvernul Boc si Basescu. Atunci eu de ce as respecta legea?!

Protestele militarilor continua in toata tara…. dar sincer nu suficient de vehemente. Basescu a reusit din nou sa aplice dictonul vietii sale machiavelice ,,Divide et impera”. El i-a acuzat pe colonei ca sunt prea multi. Dar uita cate sute de inaintari in grad a facut chiar el de 6 ani incoace…

PS: Si astronautului roman Dumitru Prunariu i-au scazut pensia ca nu a cotizat cat era la pregatiri la rusi si in Cosmos. Serios! va dati seama ce iditoti sunt astia?!