Basescu si pensiile militare

Basescu si pensiile militare
Prunariu chiar a fost in Cosmos. Doar Basescu si Boc se cred de pe Luna

Din greseala duminica seara am picat cu ochii pe TVR1 unde tocmai incepea discursul despre pensiile militare Basescu. Nu mai are sens sa vorbesc de imixtiunea presedintelui in puterile decizionale si transformarea sa pe fata intr-un Putin de Romania, viitor prim-ministru, daca romanii raman indobitociti… Individul Basescu ne-a explicat ca de fapt pensiile militare cresc la subofiteri si militarii cu cariera intreaga si scad la dezertori. Nu le-a zis chiar asa pe fata, dar asta a lasat sa se inteleaga. Ce nu a zis individul este ca Armata Romana a trebuit sa faca reduceri de personal fortati de NATO. Oamenii care au plecat din armata, au plecat de bunavoie…. siliti. Dar Basescu a uitat asta. Oricum a dat sfat lui Boc sa faca alta Hotarare de Guvern, dupa ce ailalta a fost distrusa in instanta.

Respectul fata de lege este egal cu ZERO la Guvernul Boc si Basescu. Atunci eu de ce as respecta legea?!

Protestele militarilor continua in toata tara…. dar sincer nu suficient de vehemente. Basescu a reusit din nou sa aplice dictonul vietii sale machiavelice ,,Divide et impera”. El i-a acuzat pe colonei ca sunt prea multi. Dar uita cate sute de inaintari in grad a facut chiar el de 6 ani incoace…

PS: Si astronautului roman Dumitru Prunariu i-au scazut pensia ca nu a cotizat cat era la pregatiri la rusi si in Cosmos. Serios! va dati seama ce iditoti sunt astia?!

5
Lasă un răspuns

3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted
TOLONTAN

cei mai dupicitari. Zicea un academician… ASTIA SUNT MAI RAI DECIT TOTI TURCI,MONGOLII,UNGURII SAU ALTI COTROPITORI CARE NE AU VIZITAT,DISTRUGINT PRIN AMATORISMUL SI LIPSA DE RESPECT SAU RESPONSABILITATE,ACEASTA SOCIETATE. DACA DINSII DAU DE PE O ZI PE ALTA LEGII SI SCHIMBA DUPA PLACUL SI NEVOILE LOR CONSTITUTIA ,CUM SA MAI STEA SAU SA VINE INVESTITORII…..ZICI CA SUNTEM AFGANISTAN. MA DEZAMAGESTE PRESEDINTELE CA NE VB CU DE PARCA CHIAR AM FII PE UN VAPOR , SI TOTI TRE SA INTELEGEM SI SA NE SUPUNEM ORDINELOR DINSULUI… MA SIMT TRADAT ,DE LA REVOLUTIE INCOACA , PT CA NIMENI NU FACE NIMIC SI… Read more »

marius

Multe din cadrele militare au fost “fortate” sa iasa la pensie “silite” si cu un bonus care echivala cu pretul unui apt cu 2 camere in Sibiu (cunosc un caz concret), iar de la 45 de ani cu o pensie de peste 3000 lei. E normal?

rezervist

,dupa matematica matale,,, DA ,,,,unui cadru militar ,de grad mediu,pentru hrana ,echipament ,solde,prgatire ,dotare,instruire,sanatate ,in medie statul consuma sau mai bine zis cheltuia,pe an ,in moneda veche 1,5 miliarde ,Fa mata socoteala ,cit trebuia sa plateasca ,pentru intretinererea lui, statul, daca raminea in activitate,timp de 10-15 ani ,ASA CA ,ia dat de doi lei bomboane si a scapat de el,acum ,cind a ajuns sa iasa la pensie, mai au tupeul,unii , ,sa-l intrebe ,cine te-a pus sa pleci?

Vor să ne rupă de sistemul militar. Pensiile nu vor mai fi indexate în funcție de evoluția salariilor din MApN. Pe lângă aceasta, se creează un precedent care ar putea înlesni aplicarea pe viitor a altor legi care să diminueze pensiile foștilor militari. Ce au făcut acum este de fapt o amăgeală, după care va fi urgie.