ULBS, Craciunul si Twitterul

Astazi vad un link pe twitter la o postare a Universitatii Lucian Blaga din Sibiu alias ULBS. Era despre realizarea unor fotografii la Centrul de PErfectionare al universitatii de la Paltinis cu tema “Spiritul Craciunului”. Fotografiile se pare vor fi folosite pentru promovarea unei mai bune imagini a institutiei. Asta e informatia. Acum problema. Ma apuc eu si comentez pe Twitter despre cum se folosesc aiurea banii publici. Eu inca mai stiam ca ULBS e de stat, desi la ce taxe are e mai scumpa decat cele private. Dar na… zic eu ca e de stat. Hop incep sa se oftice cei de la PR de la ULBS pe Twitter si ma inteapa. Copii aia (cum altfel mai dragalas ii pot numi, stiind stilul meu si reactia lor) au inceput un duel de ciripituri pe Twitter. Eu ii ardeam cu una ei o dadeau in ciuperci. Si tot asa.
Acum revenind la poze. Ce aflam din postarea universitatii plina de elan PR-istic de sarbatori: ca au ditamai Centrul de Perfectionare la Paltinis. Bani frumosi investiti acolo. Probabil e plin de studenti tot timpul… Aiurea! Am auzit de niste paranghelii ale profilor de pomina acolo. Cica exista si un film cu unii doctori honoris cauza (din cei facuti la gramada la ULBS) dansand pe masa cu “nepoatele” mai putin imbracate. Asta in timp ce nevestele erau pe acasa… Apropo, paranteza, ce ziceti sa mai continui serialul cu Amantele Sibiului?
Revenind la pozele de Craciun ale ULBS pe care si le lauda singuri cu o poveste siropoasa pe site. Ia vedeti voi calitate foto aici (aia de va pricepeti) si vedeti voi punere in scena cu un prorector si niste studente si studenti… Ce regie, ce actori, parca imi aduce aminte de fotografiile din anii 50 cu Craciunul din SUA. Acum intrebare? Ce legatura are poza cu ULBS? Si a doua intrebare: ce gaseste prorectorul Luigi Dumitrescu in cutie de se mira asa?

ULBS Spiritul Craciunului

Căutări: