Noul Tursib, firma de stat pe banii prostilor

Sa ne intelegem: Tursib este forma de transport public in comun platita de TOTI sibienii. Deci prostii din titlu suntem noi. Ca asa ne considera conducerea Tursib. Au introdus noul sistem de transport, negandit si cu multe hibe, cu mai putine masini pe traseu, cu mai putine trasee si cu timpi de asteptare mai mari. Astazi pentru prima oara de la introducerea si mult laudatul de primarul Iohannis a noului Tursib am apelat la serviciile sale. La 12.13 era programat sa vina autobuzul nr. 17 in statia Barsei in directia Gara. Am ajuns cu 5 minute mai devreme ca am auzit de la colegele mele ca au obiceiul sa intarzie. Drumurile principale astazi erau dezapezite, in sfarsit.

Astept in statie alaturi de batrani, copii, vreo 12 oameni. Si stam si TIR-urile ne improsca de noroi. Si stam si inghetam de frig. Si stam si trec 25 de minute si dinspre Gara vin DOUA autobuze cu nr. 17 impreuna. Nesimtire curata. Autobuzele merg spre cap de linie in Strand unde stau cateva minute, vreo 10. Deci mai asteptam… Deja fierbeam de nervi. Asa ca am oprit un taxi si am plecat.

Sfaturile mele: 1. reclamati TURSIB la conducere si Protectia Consumatorului. 2. Daca va permiteti mergeti cu masina, taxi 3. Daca aveti timp luati-o pe jos sau cu bicicleta (cand este posibil). Apropo directorul Popa de la Tursib e vesnic precum Niculescu de la Apa-Canal si Gradinaru de la Energie Termica? …