Noul Tursib, firma de stat pe banii prostilor

Sa ne intelegem: Tursib este forma de transport public in comun platita de TOTI sibienii. Deci prostii din titlu suntem noi. Ca asa ne considera conducerea Tursib. Au introdus noul sistem de transport, negandit si cu multe hibe, cu mai putine masini pe traseu, cu mai putine trasee si cu timpi de asteptare mai mari. Astazi pentru prima oara de la introducerea si mult laudatul de primarul Iohannis a noului Tursib am apelat la serviciile sale. La 12.13 era programat sa vina autobuzul nr. 17 in statia Barsei in directia Gara. Am ajuns cu 5 minute mai devreme ca am auzit de la colegele mele ca au obiceiul sa intarzie. Drumurile principale astazi erau dezapezite, in sfarsit.

Astept in statie alaturi de batrani, copii, vreo 12 oameni. Si stam si TIR-urile ne improsca de noroi. Si stam si inghetam de frig. Si stam si trec 25 de minute si dinspre Gara vin DOUA autobuze cu nr. 17 impreuna. Nesimtire curata. Autobuzele merg spre cap de linie in Strand unde stau cateva minute, vreo 10. Deci mai asteptam… Deja fierbeam de nervi. Asa ca am oprit un taxi si am plecat.

Sfaturile mele: 1. reclamati TURSIB la conducere si Protectia Consumatorului. 2. Daca va permiteti mergeti cu masina, taxi 3. Daca aveti timp luati-o pe jos sau cu bicicleta (cand este posibil). Apropo directorul Popa de la Tursib e vesnic precum Niculescu de la Apa-Canal si Gradinaru de la Energie Termica? …

7
Lasă un răspuns

7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
newest oldest most voted

Pe mine ma ereveaza ca daca vreau sa ma intorc cu autobuzul acasa…nu nici unul care sa mearga pana la Ciresica…cum Dima e sens unic…si de cand au desfintat troleele…nici un bus nu mai trece pe acolo…Siretului e toata sapata …cica pentru a o reface…dar sta asa de mai multe luni…in felul asta autobuzele mai opresc doar pe dumbravii si pe Matei Milo…singurele statii mai apropiate. Nu ma ajuta cu nimic.

*enerveaza…mi foame 🙂

eu locuiesc acolo.. maramures colt cu barsei.. si crede-ma ca am observat faptul ca orarele nu se respecta, asta pe vremea vechiului tursib.. si da, am luat sstropeli destul de la tiruri, fie ca am stat in statie sau doar treceam pe acolo.. cu tursib-ul asta nou.. pot zice ca am cam umblat, mai mult din curiozitate si distractie.. si e ca.. fanul.. o buna parte din sibiu a ramas pe dinafara.. mai ales cei care nu locuiesc chiar central.. autobuzele sunt mult mai putine, si apar la intervale destul de mari unele de altele – asta daca nu calculam… Read more »

Transira

Sa mai spun ceva? Am batut destul la usi inchise.

pe langa faptul ca sunt mai putine autobuze care merg mai putin, trebuie sa umbli intotdeauna cu programul dupa tine.

sa luam un exemplu, autobuzul 10, Plecari din statia “Turnisor” 5:20 5:55 6:27 7:15 7:45 8:32 9:32 10:02 10:32 11:02 11:32 12:02 12:32 13:02 13:32 14:02 15:02 15:32 16:32 17:32 18:02 19:02 19:33 20:32 21:02 22:15
imi spune careva care e intervalul la care circula?
ps inainte mergea tot la 20 minute, cum pot spune ei ca merg mai bine autobuzele in conditiile in care este si o ora pauza intre ele?

Caline, muta-te in Medias :))

mihaita

eu nu inteleg de ce te enervezi? ai vazut ceva care sa mearga catre mai bine in 2009? baga-mi-as picioarele in anul asta de rahat!