Tursib – ia-l de unde nu-i!

Am vrut si eu sa apelez la Tursib ieri seara cand mergeam in centru la un pahar de vorba cu un amic. Mi-am facut eu socoteala sa merg cu autobuzul desi stiam de la tata si de la bloggeri sibieni ce folosesc des serviciile Tursib ca nu sunt de incredere. Am verificat orarul si cel de sarbatori si m-am dus in statie cu 5 minute inainte de sosirea programata a autobuzului 10. Normal ca Tursib circula doar cu autobuze mari si late de abia incape pe strazi. Plus ca circula rar, doar la 40 de minute. Dar eram pregatit de orice. Sau asa credeam….

Si s-a facut 18.50, ora programata de plecare din cap de linie Strand a autobuzului 10. Eu eram in prima statie dupa cap de linie. Cat putea dura sa ajunga si la mine? 2 -3 minute? Si am asteptat. Si dardaiam de frig si bateam din picioare in asfalt cum am invatat de la Sean Connery dintr-un film unde era politist. Revenind la autobuzul 10 de la Tursib au trecut 10 minute peste ora programata si tot nimic. Am mai stat si dardaiam bine, ca dovada azi sunt racit. Si am mai stat 10 minute si m-am enervat am chemat un taxi si am ajuns la destinatie. 25 de minute am asteptat in total un serviciu public programat, ce ar trebui sa fie de incredere.

Sfatul meu pentru herr Iohannis nu e sa ii mai taie din salar lui Popa, directorul Tursib, cum a facut, ci sa il dea afara, cu un spit in fund! Daca vreti ma ofer eu sa ii dau spitul in fund si mai stiu multi sibieni care ar fi bucurosi sa faca si ei acelasi gest!