Scandalul ULBS Popa – Oprean revine

Redau inceputul unui articol aparut zilele acestea in ziarul Buna Ziua Iasi despre scandalul intre profesorul Emil Popa si rectorul Constantin Oprean. Tribunalul l-a disculpat pe Popa de plagiat. Cum va scoate acum camasa Oprean?

● Pentru ca a avut curajul sa reclame mai multe dintre golaniile petrecute la universitate, profesorul Emil Popa a fost pur si simplu inlaturat si purtat prin tot felul de scandaluri care de care mai mediatizate ● Ieri, judecatorii de la Tribunalul Iasi au constatat ca profesorul Popa nu a comis infractiunea de plagiat ● Singurul care a ramas acuzat este un asistent universitar care a primit o amenda administrativa de 800 lei

Restul cititi in Buna Ziua Iasi.
Istoria scandalului Popa – Oprean o gasiti aici.

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted
Ion Tinarog

Oprean nu scoate camasa, pentru ca este un nesimtit, un parvenit. Ceea ce face el continuu este sa tergiverseze procesele, sa traga de ele cat poate. Privitor la dl. Popa, lucrurile erau clare de mult. Este nevinovat, dar Oprean a vrut neaparat sa-l infunde. In cadrul unui proiect de cercetare, condus de dl. Popa, un membru al colectivului, la o anumita tema, a prezentat rezultatele unor cercetari fara sa citeze autorii. El si-a recunoscut fapta si s-a dovedit ca dl. Popa nu are decat vina ca nu si-a verificat subalternii la sange, lucru aproape imposibil.

gimmy

absolut întâmplător, membrul echipei îi e nepot lui Popa… şi directorul de proiect e responsabil de ce publică, aşa că să nu îl scoatem basma curată! dacă nu se interesează şi îşi pune semnătura pe rezultate, e la fel de culpabil.
în rest, totul e adevărat…

gimmy

în articol scrie că toţi trei au fost amendaţi… adică toţi trei sunt vinovaţi!
e mişto motivaţia “i-am trecut ca să dea greutate lucrării”. pe una din lucrări a trecut un asistent? halal greutate…