Turistii despre Ramada Sibiu

Turistii despre Ramada Sibiu
Am dat azi de un blog al unui roman ce a utilizat serviciile Ramada Sibiu. Iata ce zice turistul despre experienta sa in hotelul de 5 stele (desi eu stiam ca e de 4 stele!):

Aflat cu treabă la Sibiu, m-am cazat la Ramada. Ce credeţi că am găsit în cameră pe noptieră? Noul Testament Mersi, dar aş fi preferat o mochetă mai curată, un minibar care să şi răcească, ceva mai multe posturi la LCD (măcar unul de desene animate, prietenii ştiu de ce). Noroc că internetul e bun iar cablul de reţea are (mult) mai mult de 50 de centimetri cât era la Aro Palace în Braşov.

Sursa: politichii.ro/

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Maria Sb/Buc (prietenii stiu de ce:)

Stii ce e culmea? in dimineata de azi am vorbit si eu cu doi nemti care au stat la Ramada si se plangeau ca e prea cald in camera si nu se poate ajusta caldura, si ca suntem si indiferenti fata de protejarea naturii si a resurselor, prin lipsa afiselor cu spalarea prosoapelor doar in cazul in care sunt puse pe pardoseala. In Germania asta se aplica deja de cativa ani buni, si au ajuns sa se mire cand nu vad asta undeva!Sper sa le spuna cineva si celor de la Ramada ca pot sa salveze o groaza de bani… Read more »

Cristian Banu

Mersi de citire şi citare. Să ştii că am rămas totuşi cu impresii plăcute despre oraş (în vară am stat o săptămână şi l-am colindat mai pe îndelete).