Un Cazan electoral

Un Cazan electoral
Mircea Cazan este eternul perdant la alegerile parlamentare in Sibiu. A pierdut in 2000 cu ApR, apoi in 2004 cu Alianta DA a pierdut la mustata si acum in 2008 candideaza din nou pentru un loc in Parlament pe principiul “a treia oara cu noroc”. Cazan a inceput deja campania, la fel cu ceilalti candidati, desi nu e perioada legala de campanie. Dar ce mai conteaza legea la politicienii romani.

Dar Cazan a facut ceva nemaiauzit pana acum. In 2004 cand a pierdut din nou scaunul din Parlament, dupa ce bagase bani buni in campanie, facuti din servicii de internet, a primit de la PNL, drept recompensa, postul de director Radiocom. Aceasta firma de stat gestioneaza tot ce misca in tehnologia informatiilor in Romania. Nu discut aici cum domnul Cazan e sef peste o autoritate de reglementare si control informational in timp de sotia sa e director la o firma privata de acelasi profil.

Ce e strigator la cer si CNA deja s-a sesizat, e ca acest domn Cazan s-a folosit de banii statului pentru a-si face campanie electorala mascata la TV si radio. Astfel o serie de aparitii, clipuri electorale, emisiuni radio-Tv dublate de numeroase aparitii in presa locala si cea de business l-a scos din anonimatul in care a stat in ultimii patru ani. Cazan vrea sa fie ales si nu se jeneaza sa-si faca publicitate mascata pe banii Radiocom. Poate mai exista justitie in tara si DNA se sesizeaza sau macar curtea de conturi.

Foto: Sibiu7.com

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
razvan pop

eu trebuie sa fac acest comentariu pentru ca se vede ca nu intelegi care-i treaba cu legea. In lege scrie clar ca unicul lucru care nu ai voie sa il faci in afara campaniei este sa spui VOTATI-MA. Atat. Daca nu apare acest lucru este perfect legal. Este campanie indusa, de notorietate. Asa ca expresia “Dar ce mai conteaza legea la politicienii romani.” este o inducere eronata care ai trecut-o in text deloc a avea de a afce cu realitatea. Pentru corectitudine, atata tot.

Calin Blaga

ok Razvan doar ca si Cazan a scris pe blog ca ne vrea votul….. Deci a incalcat legea??