Adio Mitea! Nu te regretam!

Fostul viceprimar liberal Eugen Mitea este inca un consilier local de Sibiu. Dar nu pentru mult timp. Astazi am citit delcaratia oficiala a noul presedinte PNL judetul Sibiu, Mircea Cazan ca vor fi schimbati consilieri locali PNL din judet. Chestie interna de partid. Dar e clar ca Eugen Mitea va fi unul dintre ei. Prea multe acuze a avut omul asta de folosire suspecta a banilor in cadrul programului Capitala Culturala Europeana. Plus ca a uitat de unde a pornit, de la opinca si are acum un nas atat de sus ca nimeni nu ii mai ajunge la el, nici colegii sai de partid, nici primarul (care l-a ocrotit ceva vreme), nici alegatorii… Sa vedem cine va intra in Consiliul Local Sibiu in locul sau. Eu sincer sper sa fie un tanar liberal….

Căutări:

4
Lasă un răspuns

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted

Eu il regret

ion

Ba, esti penibil, pe cuvint. Da-mi un nume de tinar liberal cum spui tu, care ii va fi superior lui Mitea. Nu te-ai convins de tot ce misuna in politica? Vorbesti si tu sa te aflii in treaba. Aveam pretentii.

Il cunosti personal pe Mitea? Stii ce fel de persoana e? Ai stat de vorba cu el macar pentru 5 minute? Nu cred… Daca era asa, cu siguranta aveai alta parere despre el.
Dupa cum spuneai si tu “exprimare libera pentru o societate mai buna”
No offence !