Sibianul si reteau – hahalerele presei locale

Sibianul si reteau - hahalerele presei locale
Titlul de azi il merita toti editorii si jurnalistii din reteaua Media Pro care au permis publicarea unui material despre un bebelus care ar avea “fata de cur”. In goana dupa senzational tipica acestui trust de presa ce ne-a indobitocit tinerii si copiii cu Stirile de la ora 5 de la ProTv iata inca o mostra de “mare profesionalism jurnalistic”. Nu ar fi prima. Bagatorideseama si Teodora au luat deja atitudine. Ma alatur si eu lor si poate scrieti si voi un comentariu sa va exprimati pe acest subiect.

Sincer am terminat jurnalistica si am si profesat….dar asta nu e presa….e hartie igienica….scuzati, trebuie sa fug la WC!

5
Lasă un răspuns

5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Tomas

THE SUN e CAN-CANul Angliei. E mai rau ca LIBERTATEA si toate celelalte “ziare” de genul din RO.

Teodora

@Thomas: problema nu e the Sun! nu sunt britanicii autorii formulei magice: Un retardat de pe la Bucuresti de la Publimedia, care din plictiseala a gandit cu anusul in loc de creier!
@Calin: exagerezi un pic! Nu-i poti baga in aceeasi oala pe toti care lucreaza in reteaua mai sus numita. Sunt convinsa, spre exemplu, ca Adela Mohanu n-ar fi fost de acord niciodata sa publice asa ceva!

Calin Blaga

@Teodora – cum ai vazut in postul meu nu i-am bagat pe toti din retea in aceeasi oala ci doar pe jurnalistii si editorii care au permis publicarea stirii. Atat!

Dan Tomozei

Colega, articolul este o demonstratie de onoare a celor care se vor viitoare mame sau tati. Dar bataia asta de joc vine pe fondul unor atitudini cretinoide de care nu o singura data au dat dovada cei de la Sibianul. Si ma gandesc asa: cati dintre cei de la Sibianul au un copil? Si daca au, cum ar face daca cineva le-ar face copilul “fara de cur”, sau “cretin cu e mama ta cea capabila” etc. Asa sa le dea Dumnezeu!

clau p

niste tampiti! dar oricum, etichetarea si discriminarea au ajuns la mare pret in lume… vai de noi!