Piturca a fost luat de Politie pe sus

10 politisti l-au saltat pe antrenorul echipei de fotbal a nationalei Romaniei de la aeroport pentru a-l duce la procurori sa i se citeasca de ce este invinuit. Chestiunea e ca Piturca a fost invitat la procuratura de mai multe ori dar a refuzat sa mearga. Asa ca au trimis Politia sa il aduca.

Cum comentati? El e acuzat de favorizarea infractorului in cazul valiza de la Cluj (mita data de Becali celor de la U Cluj).

Pe Becali cand il salta?

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
rhodos

Daca era un “x nimeni” poate aparea o stire banala si ca ceva firesc ca cutare a fost dus direct de la aeroport. Nici macar nu erau 10 politisti ci doar 2 spuneau unele televiziuni. Pe de alta parte s-a facut un tamtam de zici ca vai saracu’ pitzi ce-a patit. Hai sa fim seriosi. S-a compromis singur asa ca ce pot sa spun e vorba aia cu “lucrul manual”.
Circ ieftin dar pentru ca suntem un popor usor de prostit ni se da circ … astia au uitat painea insa.

Tomas

1. becali nu a dat mita nimanui. avea doar 2 bodyguarzi cu o valiza de bani in cluj. nu s-a comis nici o infractiune! ci doar o presupusa intentie.2. chemarea lui piturca a avut loc la aeroport. chemarea se aduce acasa, si nu te poate obliga sa vii cu ei. e chemare nu mandat. nimeni nu are dreptul sa-ti retina pasaportul, in Romania sau strainatate. 3. de unde stiau ca el va fi la aeroport, mai ales ca nu era pe teritoriu roman inca cand a fost ridicat.nu zic ca e nevinovat, ma cam doare de el. dar felul operatiunii.… Read more »