Club Galaxy Panciu


Nu-i asa ca suna bine titlul asta? Am fost din nou in Vrancea si normal ca a trebuit sa trecem si pe la momumetul de cultura contemporana numit Culb Galaxy Panciu, cunoscut si ca discoteca. Localul rivalizeaza cu un altul mai mic, dar se pare mai popular situat la 100 metri distanta numit Selena Night Bar.

In Selena am fost mai demult si stiam ca de la ora 23 te incantau cu manele pana dimineata… asa ca am zis pas si ne-am dus in fostul cinema din Panciu transformat in discoteca… pardon, club. Localul suferise cateva modificari de la ultima noastra vizita din aprilie. Se micsorase pentru a face loc unei mini sali de jocuri de noroc. Se vede treaba ca nu le mergea prea bine cu dansul. De altfel de Craciun localul era aproape gol. Dar acum in august era plin si pentru ca toti “italienii” se intorc de la munca si trebuie sa arate comunitatii din care au plecat lovelele si tricourile de firma, asezonate cu masinile parcate la intrare.

Muzica era ok cand am intrat, de club la un nivel acceptabil urechilor mele. Am gasit si masa la etaj de la care am fost mutati la alta de unii cu fitzecare o rezervase-ra, desi ni s-a spus de barmani ca nu se rezerva mese… Ne-am comandat Coca Cola si am primit Pepsi, dar am zis ca vrem sa ne bucuram de seara. Am ajuns se pare devreme pentru ca ringul era gol si lumea abia venea. Ce-i drept era doar 22.15. Am baut, ne-am uitat si jur si asteptam dansul. Pe la ora 23 BUM! Muzica creste brusc in volum de era sa fac infarct! Si de atunci au tinut-o tot asa de imi simteam organele cum se deplaseaza in interior.

Lumea tot nu dansa pe ring, dar pe margini erau deja incercari de ruperi in figuri ale unor baieti de baieti. Cum nu aveam chef sa dansez prea mult ma uitam la ceilalti “vizitatori ai acestui muzeu de cultura”. Incet incet se apropiau de centrul ringului pana la urma devenind plin. Vestimentatia fetelor era tipica de club, desi predominau pantalonii scurti mulati si albi sa scoata in evdenta miscarile in lumina de discoteca. Apoi decolteuri adanci si bluze colorate uneori asezonate cu margele sau cu cercei mari. Nimic deosebit fata de alte localuri de gen din tara. Dar baieti…. Of baietii! Din start erau mult mai multi si toti parca erau veniti din Italia, Spania! Daca stiti site-ul Cocalari.com ei bine mergeti la Club Galaxy Panciu si sunt toti cei din poze acolo laolalta!

Baietii de Panciu si imprejurimi, munciti prin Italia (cat de legal nimeni nu stie) se intorc sa arate fetelor si celorlalti ce bani au facut ei. Predominau hainele sport de parca toti venisera la sala sa traga de fiare. Adidasi, trenning, tricouri, maieuri – toate cu firma la vedere. Adica aici eu eram imbracat de club, dar fara firma la vedere…. deci aiurea! Peste tot ochii imi cadeau pe Adida, Nike, Puma, Reebok si altele asemenea. Dar asta nu era tot. Pe masura ce trecea noaptea “moda baietilor de Vrance” pe care aici am vazut-o prima oara, dar o regasim in mai mult parti ale tarii: tricoul suflecat sa se vada abdomenul. Pai chiar asa, mai draga, a lucrat baiatul un an la abdomenul ala in Italia, si-a rupt de la gura sa imbrace tricoul Reebok si incaltari Adidas cu trening Nike, dar sa il vada toate fetele si ceilalti cocalari! Era un fel de concurs, care pe care.

Un alt fenomenm ce l-am crezut apus: dedicatiile. Mergeau cocalarii la Dj si aruncau in el cu bani sa le dea dedicatii. Si tot aceiasi. “Grecu dedica aceasta melodie lui Ionut, Carlos, si papusele sale si la toata masa” Apoi urma “Ionut dedica fratilor Grecu si lui Carlos si fetelor sale si la toata masa”. Si au tinut-o tot asa pana la 1 noaptea la aproape fiecare melodie. Aveau masa langa DJ sa poata dedica. Masa le era plina de sticle de wisky si vin si sucuri. Dar multe, multe, desi erau unele goale nu lasau chelnerul sa le ia…sa se vada!

Si apoi la 1 noaptea a venit “boala cocalarului”: razia Politiei. Cu masti si tot tacamul au oprit muzica, s-au scuzat si au zis ca 15 minute trebuie sa verifice oamenii de pumnale, sisuri si cutite. Cocalarii deja se fofilau prin colturi. Dar razia evident urmarea altceva. Cei 15 politisti care intrasera pe ring se uitau asa la oameni. Doar o politista se uita la cativa la buletine. Apoi brusc doi mascati il iau pe sus pe unul din masa de “dedicatori” si il duce afara. Evident era arestarea unui urmarit, poate chiar international. Au plecat dupa el si prietenii sai… Apoi razia a fost gata si muzica s-a reluat!

Dupa inca o ora de chin, sa nu uit muzica house si club a fost asezonata de o ora de manele spre deliciul majoritatii absolute a celor prezenti, am plecat. Am iesit din club si imi tiuia capul si nu auzeam mai nimic din ce vorbeau cei din jur. Afara erau vreo suta de oameni care ii credeam plecati deja. Au iesit la aer sa se racoreasca. De inteled pentru ca dupa ce in Galaxy nu era aer deloc, era si fum si caldura cam 50 de grade. Nu mai pomenesc de servicii pentru ca ar trebui sa primeasca un mega-control nu de la Politie ci de la Protectia Consumatorului si Garda Financiara.

Căutări: