Toate ratatele sunt fac activiste

Din când în când mai arunc un ochi pe diverse profile de social media ale fetelor.

Mno’ așa sunt eu, îmi plac fetele și vecina s-a obișuit cu treaba asta pentru că… vorba aia: ce-i frumos îi place și lui Dumnezeu.

În fine, ideea e că dau adeseori de profile de social media ale fetelor și când fac treaba asta stau un minut două să analizez profilul respectiv.

Așa am ajuns la concluzia că toate ratatele se fac activiste.

Toate vor să salveze ceva.

Majoritatea nu sunt căsătorite și n-au o carieră (alta decât Onlyfans sau prostituția pe Instagram).

Iar alea care sunt căsătorite cel mai probabil au uitat de ele și și-au forțat și bărbatul ca să uite de ele așa că s-au făcut activiste și vor să salveze te miri ce căcat.

De la pensionarii înfometați din Africa, la focile de stepă și până la bucata aia mică de căcat care plutește și nu se lasă aspirată de sistemul de evacuare al WC-ului, orice ratată și orice ratat de altfel se laudă că salvează ceva și se mai și mândrește cu treaba asta pe profilul de social media.

Ăia care schimbă becurile clasice sau economice cu unele cu LED, care-și cumpără dispozitive mai economice, care curăță plajele pe care merg, care au adoptat animale și au făcut donații sub anonimat sau reciclează pe cât mai mult posibil nu mai latră nimic pe subiect.

N-au motiv s-o facă fiindcă sunt mulțumiți cu viața lor, cu firma și cu cariera lor, nu sunt niște ratați frustrați care se simt relevanți doar dacă-și arogă aura aia de activiști.