Care-i faza cu bărbile?

118518262_10159177315074505_5703011761355217630_o

De vreo doi trei ani așa am încercat să-mi dau seama care-i faza cu bărbile.

Pentru mine barba e destul de incomodă așa că n-o las să crească niciodată prea mult și mă bărbieresc cât mai des posibil.

Bine, nici bărbieritul nu era o activitate extrem de plăcută până când mi-am luat un Philips seria 3000 care face o treabă excelentă de altfel.

Ah! și nici nu mai sunt nevoit să arunc banii pe spumă sau gel, pe after shave și alte alea pentru că nici nu provoacă iritații și nici tăieturi.

În fine, divaghez.

De vreo câțiva ani tot văd bărbați dinăștie ce ba aduc cu eroii de la Termopile ba zici că s-au trecut la Coran și m-am tot întrebat cam ce anume motivează trendul ăsta.

De unde le-a venit multor bărbați să-și complice viața cu barba netăiată de ani buni?

Ei, răspunsul la întrebarea asta l-am căutat de cel puțin doi ani și pe urmă din senin m-a lovit când am văzut poza asta pe Facebook:

Practic, aproape toți bărbații ăștia care azi poartă barbă deși nu îi puteai suspecta că le-ar place să facă treaba asta o fac pentru că vor să spună nu pizdificării.

Deși nu înțeleg și nici nu recunosc treaba asta s-au săturat atât de mult de exemplele de pizdificare cu sprâncenele pensate și blugii cu vedere la gleznă încât interpretează barba ca pe ultima redută a masculinității.

Da, știu, și ăia de pe trotinetă au barbă, dar eu nu mă refer la tipul ăla de barbă ci la barbă de vikingi…