Tribuna proslaveste maretul conducator

Desi nu a fost niciun ziarist de la Tribuna, azi a aparut in ziar un mega-articol despre cartierul lui Carabulea, dintr-odata intitular “Cartier Verde” …praf in ochi. In acel articol se aduc acuzatii la adresa mea si din nou, a ziarului Monitorul. Carabulea isi foloseste ziarul si jurnalistii de trei parale pentru a scrie minciuni si a dezinforma publicul. Nu-i nimic, petitia de pe internet strange mii de semnaturi si sibienii si lumea afla despre ce vrea cu adevarat sa faca Carabulea acolo. Trist e ca si la dezbaterea publica si in acest articol se fac amenintari la adresa cetatenilor care contesta protestul si a jurnalistilor. Este un fapt deosebit de grav! Probabil ca domnul Carabulea care se intreaba in propriul articol din Tribuna din ce imi traiesc eu evidenta, si care mi-a analizat viata cam superficial, se va folosi de oficiosul Tribuna ce il proslaveste pentru a ma denigra. Doar ca nu are cu ce: eu nu am facut blocuri ilegale, afaceri necurate cu guverne si alte spalari de bani ca altii. Plus ca eu nu am un holding in colaps financiar ce se agata de un proiect imobiliar ce va distruge o padure.

Eu sunt un simplu om, domnule Carabulea, ceea ce dumneata nu ai putut fi niciodata!

Cititi cum rescrie adevarul Tribuna, exact cum am prezis aici pe blog…

PS: Multumesc de reclama gratuita in Tribuna. Acum si cititorii Tribuna vor vedea de cine se teme Carabulea…de umilul cetatean sibian Calin Blaga care vrea sa salveze o padure! Incepe sa semene a scena cu David si Goliat…. unii nu invata nimic din istorie!

7
Lasă un răspuns

7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
newest oldest most voted

e educativ articolul din tribuna, e numai bun de pus la categoria ASA NU! cred ca l-a scris carabulea, ca n-am vazut nici o semnatura

Szasz

Cata minciuna! Ce nerusinare! Bulea, cara!

Articolul nesemnat e un atac jenant la adresa acelui “obraznic” numit Calin Blaga. Se pare ca “obraznicul” are dreptate, altfel l-ar fi ignorat.

era de asteptat sa reactioneze, plus ca atacurile la persoana sunt tipice culturii ro.

ioan

cateva opinii: Sigur ca reticenta oamenilor e foarte mare, pt ca romanii din 90 incoace s-au “ars” permanent. Vrem sa ne pastram posibilitatea de a ne bucura de culoarea verde si nu sa ne inecam in cimenturi si betoane. Exemplul negativ – Bucurestiul, pt a sti ca nu dezvoltarea cu orice pret este necesara, ci o dezvoltare viabila in deplin acord cu natura inconjuratoare 1. este clar ca sibiul are nevoie in continuare de un numar mare de locuinte pt a satisface nevoile actuale 2. Fiind in proprietatea lui Carabulea, acesta are dreptul de a construi ce vrea pe aceste… Read more »

mmm

ati incercat sa luati legatura cu organizatii nationale? Bucurenci stie? 🙂
In alta ordine de idei, cine-i organiztia Ecotur? Si a ramas pana la urma pozitia lor neschimbata, ca citeam in tribuna (fara majuscula intentionat) ca “cel mai aprig contestatar” si-a dat acordul si nu m-a rabdat mintea sa citesc toata porcaria aia?

mmm

Mda, merci de raspuns, da’ Bucur se rezuma la promisuni de blesteme care n-au nici o valoare la o adica? Zic si io…