Cum se fac angajari la Loteria Nationala

Am primit azi un email al unei cititoare Mazemania nemultumita de cum se fac angajarile la Loteria Nationala. Ca orice angajator mare care e si nu e de stat, si la Loteria Romana se pare ca se umbla cu smecherii. Va redau ceea ce spune cititoarea mai jos si trageti voi concluziile la comentarii.

In ziarul “Tribuna” a aparut, in mai multe zile (eu am vazut anuntul in ziarul din 17 februarie), un anunt al CN Loteria Romana privind scoaterea la concurs a doua posturi, unul de economist si celalalt de specialist resurse umane. Si zice: “dosarele vor fi depuse pana la data de 23 martie….informatii suplimentare la tel.0269/211415. Persoana de contact Tatiana Gut.” Concursul ar trebui sa fie in 26 martie.
Sun, raspunde chiar doamna in cauza, amabila, imi spune ce acte se depun la dosar, dar precizeaza ca momentan concursul este suspendat, dar ca dansa imi ia dosarul si il inregistreaza, imi da tematica si bibliografia pentru concurs si…..MA SUNA EA CAND SE DEBLOCHEAZA POSTURILE. Eu, paranoica nativa, am in minte urmatorul scenariu: se aduna dosare de la cat mai multi fraieri, ca sa fie ei “acoperiti” ca s-au respectat toate procedurile legale privind angajarile, se deblocheaza peste noapte posturile, nu te suna nimeni sa te prezinti la concurs, iar daca aflii cumva ca s-a tinut concursul fara tine, o sa ti se spuna “pai noi v-am sunat, dar daca n-ati raspuns…ghinion”.
Ce spuneti, am sau nu dreptate?

Eu trebuie doar sa adaug ca un alt cititor m-a informat ca Loteria Nationala isi face asigurarile exclusiv la Carpatica Asig (firma lui Carabulea ca si ziarul Tribuna).

Căutări: