Cartiere noi: Padurea Dumbrava

Stiam ca herr Carabulea planuieste de ceva timp u mega cartier in Padurea Dumbrava, pe locul fostei fabrici Sitex, dar aflu de la Tudor ca un alt cartier isi face locul in Padurea Dumbrava pe locul fostului camping din spatele Hotelului Palace. Offff! Astia chiar urmaresc sa ne asasineze cu blocuri!

Cartiere noi: Padurea Dumbrava
Foto: Tudor


Proiectul a fost aprobat in sedinta de Consiliu Local Sibiu din octombrie 2008. Cititi proiectul aprobat aici (format pdf). Am retinut ca intregul cartier e facut de familia Hadar pe persoana fizica, iar proiectul, ca de obicei, arhitectul Gligorov. Proiectul va avea 21 de case (D+P+1E+M, adica 4 niveluri, din care 3 peste sol) pe o suprafata de 16.500 metri patrati.

11
Lasă un răspuns

10 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted
tudor

bine, aici nu va fi vorba de blocuri de 15-18 etaje ca la carabulea, vor fi doar case p+m dar… tot cartier se numeste.

tudor

am uitat sa spun, ieri s-a aprobat noul puz, de 21 de case dar se vede clar ca mai este aprobat unul de 21 de locuinte + cele ale vecinilor…

Calin Blaga

Dap, am scris si eu in partea a doua a postarii. Trist! Uite asa ne cotropesc cu blocuri, case, strazi, betoane in general…

Lucian

nu stiu de fapt ce vreti: daca nu se construieste inseamna ca stau saracii oameni fara locuinte. daca se construieste, suntem cotropiti de blocuri si case. nicicum nu e bine

Calin Blaga

Lasa Lucian ca saracii oameni tot fara locuinte stau ca nu au zeci de mii de euro sa dea pe aceste locuinte. Nimeni nu zice sa NU se contruiasca, ci atentie UNDE se construieste!

Anonymous

Lucian drag, de ce nu esi tu dragut sa mergi si sa te impusti, cum vine vorba?

Calin Blaga

Mai Anonimule…argumente nu chestii din astea, te rog!

The Foreigners

Nu este rau sa se construiasca acolo atat timp cat nu se tai din padure. Toata lumea se plange ca sunt prea scumpe dar pana la urma tot reusesc sa cumpere!!

Anonymous

proiectul asta a fost in discutii de aprox. 3 ani, primaria dorind ca beneficiarul sa construiasca un sat de vacanta, pe pamantul lui si pe banii lui.

deni

ce parere aveti de cartieru panoramic gusterita?

da-ne detalii sa avem o parere!