Politica e ca mersul pe bicicleta


Candidatii PD-L au vrut sa inceapa campania elctorala la Sibiu ca verzii din Europa, pe bicicleta. Gestul in sine e foarte frumos, dar m-a amuzat articolul din Sibianul, care i-a urmarit pe politicieni la dat pedale.

Iata un citat din articol ce merita analizat:
„Contradicţia a venit în momentul în care candidatul lor creditat cu cele mai multe şanse la alegerile din noiembrie, Raluca Turcan, s-a urcat stângace pe bicicletă şi a coborât după doar câţiva metri. Pentru că nu ştie să pedaleze, s-a urcat alături de şeful ei pe linie de partid, Ion Ariton, într-un vehicul ceva mai sigur.”

Ce intelegem de aici? Raluca Turcan a vrut sa arate lumii ca nu stie sa fie ecologista doar la strans gunoaie, ci si pe bicicleta, dar a ratat lamentabil. Credea ca mersul pe bicicleta e ca si politica, adica oricine il poate face din prima. Ei bine Raluca draga, daca in Romania toti cred ca pot sa faca politica, nu neaparat o si fac bine. De aia tara este unde este.

Si scena descrisa de jurnalist ne mai spune ceva: fie bicicleta cat de proasta (ca doar nu biciclistul!?), totdeauna se gaseste unul cu bicicleta mai mare si mai stabila sa te ia sub aripa lui!

FOTO: Sibianulonline.ro Raluca Turcan incercand bicicleta precum politica, timid, ajutata de la spate de Cornel Stirbet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *