De ce si-a operat Turcan buzele?

Raluca Turcan, cea care spera sa devina deputat de Sibiu din toamna, si-a operat buzele conform tabloidului Cancan. Paparazii publicatiei au surprins-o la iesirea din operatie. Acum se iveste intrebarea fireasca, la care cei de la Cancan nu au raspuns, “Pentru cine sau pentru ce si-a operat buzele Turcan?” Astept raspunsurile voastre la comentarii!

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Anonymous

ei, e o prostanaca care chiar crede ca noi o votam pt buze sau pt sprancene sau chiar pt nasul operat mai acum cativa ani. Mai bine si-ar pune neuronul neted pe bigudiuri. Deunazi vedeai ce “mamica devotata” este pe Acasa TV si si-a mai platit si articole in presa de prezentare a plodului sau. Isi vinde nu numai propriul suflet, punandu-si de nas de cununie si de nas de botez pe chiar amantul sau, dar il vinde si pe baietelul acela complet nevinovat. Eu cred ca Tircanca si-a marit buzele pentru baietelul sau, ca sa-i poata aplica un pupic… Read more »

Ioana

Da, sa votezi o complexata, obsedata de propriile-i defecte fizice, asta chiar ar fi culmea prostiei!Sibienii, cred eu, sunt mai isteti decat altii…si-o vor trimite la ea acasa, sa-si vada de familie, macar in al 12-lea ceas.

Anonymous

Ca sa poata sufla in ciorba care personal in ciorba distribuita personal la cantina saracilor.A fost penibila