PSD Sibiu lansare a la PCR

PSD Sibiu lansare a la PCR
PSD Sibiu lansare a la PCR
Dupa 20 de ani PSD-istii sibieni au dorit sa rememoreze clipe placute petrecute la plenarele Partidului Comunist Roman, asa ca s-au gandit ca la lansarea candidatilor PSD Sibiu sa puna in scena un spectacol demn de vremurile crezute de noi de mult apuse!

Tribuna descrie evenimentul pe larg. Fotografia aparuta in Tribuna ilustreaza foarte bine ceea ce am spus. Uitati-va la ei…ca la al XIV-lea congres, doar prezidiul difera…. ca forma si Palatul Parlamentului e inlocuit cu Ramada. A doua fotografie e de la un congres comunist…sau de la cel PSD? Hmmm?!

1
Lasă un răspuns

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
purtatori de vorbe de la psd

Cindrea era invitat la o nunta la palace sambata, 1 noiembrie.Suditu a ajuns pana la urma, Cindrea si-a gasit o scuya cu congresul, dar n-a anuntat.De fapt, si-a trimis pe Ionescu de la tineret sa vada daca ii sunt dusmanii in sala de nunta si nu s-a mai dus.E penibil, n-are cohones Cindrea asta, penibil….Asa face intotdeauna cand e invitat undeva.Se face de ras, ca ii e frica.Cei din Pdl si Pnl invitati acolo erau la nunta si se distrau.Firesc.Cine e normal, castiga.Cine-i prost, pana la urma pierde rau de tot.