Personalităţi de marcă despre Premiile Ioan Chirilă

Cristian Ţopescu, Ionuţ Vulpescu, Grigore Cartianu, Adrian Georgescu, Marius Chivu, Radu Paraschivescu, Teoharie Coca Cosma sunt câteva dintre personalităţile ale căror testimoniale vor fi publicate pe site-ul Premiilor Ioan Chirilă www.ioanchirila.ro

Au mai rămas trei săptămâni până la Gala de Decernare a Premiilor Ioan Chirilă care va avea loc pe 26 noiembrie 2008. Între timp, nume prestigioase din lumea culturală, sportivă şi reprezentanţi mass-media vorbesc despre cum este perceput acest eveniment în rândul gazetarilor de sport din România. Testimonialele acestora vor fi postate într-o galerie multimedia pe site-ul evenimentului – www.ioanchirila.ro.

Radu Paraschivescu : Premiile Ioan Chirilă au orizontul lor de aşteptare pentru că sunt un fel de barometru. Un fel de test pe care îl trece sau nu ziaristul sportiv.

Potrivit lui Cristian Ţopescu, Premiile Ioan Chirilă au un rol stimulativ pentru că reprezintă un vârf profesional, dar şi pentru că dau posibilitatea tinerilor jurnalişti să concureze cu ziariştii mai vechi, cu mai multă experienţă. Personalităţile publice consideră că Premiile Ioan Chirilă reprezintă cel mai prestigios instrument de validare a ziaristului sportiv şi că s-au impus ca un moment de referinţă nu numai pentru publicistica sportivă, ci şi pentru întreg spectrul mediei româneşti. Potrivit lui Adrian Georgescu, câştigătorul Marelui Premiu în 2007, Premiile Ioan Chirilă reprezintă unica unitate de măsură deocamdată, în condiţiile în care pot exista gradaţii pentru exprimări subiective.

Persoană de contact:
Alina Macarie
PR Manager
0723 696 436
alina.macarie@gmail.com