Peste 100 de candidati la Talentul anului

A mai ramas o saptamana in care tinerii aspiranti la statutul de gazetar sportiv se pot inscrie la Talentul Anului, competitia din cadrul Premiilor Ioan Chirila adresata autorilor neprofesionisti. Pentru a participa, ei trebuie să trimita un text cu tema sportiva, pana la data de 1 noiembrie, la premii@ioanchirila.ro. Pana acum au fost primite peste 100 de texte de la tineri care isi doresc sa devina gazetari sportivi „cu acte”.

Invingatorul va beneficia de un contract de colaborare cu Evenimentul zilei, timp de trei luni, avand oportunitatea de a incepe o cariera de ziarist sportiv. Cel de-al doilea clasat va fi recompensat cu o colaborare cu unul dintre cele mai populare site-uri de stiri din Romania – Hotnews, avand, de asemenea posibilitatea de a incepe o cariera de jurnalist. Va fi luat in considerare un singur text din partea fiecarui participant. Castigatorul va fi desemnat de catre doamna Iarina Demian, presedintele Fundatiei artEST si un reprezentant din partea Evenimentul Zilei.
E greu sa fii la inceput de drum in construirea unei cariere. Sa bati la usi care de cele mai multe ori ti se inchid in nas. Sa stii ca esti bun si sa vrei sa demonstrezi asta, dar nimeni sa nu vrea sa te asculte. N-ai nevoie decat de un impuls, de o sansa.

Cei care isi doresc sa devina gazetari sportivi au parte de o astfel de oportunitate prin Talentul Anului, competitia dedicata tinerilor aspiranti in cadrul Premiilor Ioan Chirila. Este o polita in alb semnata de brandul Ioan Chirila pentru cei talentati si pasionati de aceasta profesie. Andrei Craciun, castigatorul primei editii Talentul Anului: In general tinerii care abia intra in presa sunt tratati cu neincredere. Eu am avut alt statut datorita premiului obtinut.

Castigatorul va fi anuntat in cadrul Galei Premiilor Ioan Chirila ce va avea loc pe 26 noiembrie, la Ateneul Roman. Detalii despre concurs se gasesc pe site-ul oficial al evenimentului www.ioanchirila.ro

Persoana de contact:
Alina Macarie
PR Manager
0723 696 436
alina.macarie@gmail.com