Vinovatii fara vina

img_0372

Citesc si ma enervez cum ziarele scriu ca presedintele Asociatiei de Proprietari a imobilului de pe care a cazut ornamentul ce a omorat vineri o femeie la Sibiu va fi trimis de Politie in judecata pentru omor din culpa. Cica asa a declarat un oarecare comisar dornic de afirmare si de tras la raspundere. Pai bine oameni buni cu ce e devina presedintele asociatiei?!? Eu propun ca de azi toti presedintii si administratorii de imobile din Sibiu sa demisioneze! Altfel risca sa fie inchisi fara vina. Este cea mai mare aberatie.

Mai mult, in unele ziare apare ca respectivul imobil nu e monument istoric, desi pe el Primaria a lipit o placuta maro cu insemne de monument istoric… Dar acum Primaria se scuza de ce nu l-a reparat. Asa cum bine a surprins un cercetas, in Piata Mare, un imobil renovat de Primarie si Ministerul Culturii are un ornament ce sta sa cada, cum se vede si in foto…

Cred ca situatia in acel caz e mai complicata si nu un om trebuie tras la raspundere doar pentru ca locuia acolo si a fost ales sa-i reprezinte pe toti vecinii. Statul ce a facut in 50 de ani cand a administrat acel imobil? Nimic!

Iata apelul Cercetasilor Sibieni privitor la ornamentele ce stau sa cada:

PS2: Rugam oficial Pompierii sau masina-scara a Primariei sa urce si sa ia jos acel ornament, pina nu face Doamne fereste, vreo victima! Si o intrbare? Ati fi de acord ca sa interveniti gratuit si sa dati jos toate aceste pericole potentiale? Noi vom continua sa le semnalam cind le descoperim, dar voi, voi merita sa faceti acest gest gratuit si umanitar, pentru concetatenii sibieni. Si voi si copiii vostri treceti prin zona asa ca ar merita!!!!

Foto: Cercetasii Sibieni