Vinovatii fara vina

Citesc si ma enervez cum ziarele scriu ca presedintele Asociatiei de Proprietari a imobilului de pe care a cazut ornamentul ce a omorat vineri o femeie la Sibiu va fi trimis de Politie in judecata pentru omor din culpa. Cica asa a declarat un oarecare comisar dornic de afirmare si de tras la raspundere. Pai bine oameni buni cu ce e devina presedintele asociatiei?!? Eu propun ca de azi toti presedintii si administratorii de imobile din Sibiu sa demisioneze! Altfel risca sa fie inchisi fara vina. Este cea mai mare aberatie.

Mai mult, in unele ziare apare ca respectivul imobil nu e monument istoric, desi pe el Primaria a lipit o placuta maro cu insemne de monument istoric… Dar acum Primaria se scuza de ce nu l-a reparat. Asa cum bine a surprins un cercetas, in Piata Mare, un imobil renovat de Primarie si Ministerul Culturii are un ornament ce sta sa cada, cum se vede si in foto…

Cred ca situatia in acel caz e mai complicata si nu un om trebuie tras la raspundere doar pentru ca locuia acolo si a fost ales sa-i reprezinte pe toti vecinii. Statul ce a facut in 50 de ani cand a administrat acel imobil? Nimic!

Iata apelul Cercetasilor Sibieni privitor la ornamentele ce stau sa cada:

PS2: Rugam oficial Pompierii sau masina-scara a Primariei sa urce si sa ia jos acel ornament, pina nu face Doamne fereste, vreo victima! Si o intrbare? Ati fi de acord ca sa interveniti gratuit si sa dati jos toate aceste pericole potentiale? Noi vom continua sa le semnalam cind le descoperim, dar voi, voi merita sa faceti acest gest gratuit si umanitar, pentru concetatenii sibieni. Si voi si copiii vostri treceti prin zona asa ca ar merita!!!!

Vinovatii fara vina  Vinovatii fara vina

Foto: Cercetasii Sibieni

9
Lasă un răspuns

9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted
popa

Calin,
Nu ai dreptate. Presedintele de asociatie de proprietari raspunde si de starea cladirii si reparatiile ei. Cladirea e facuta prin 1935-1940, deci n-are cum sa fie monument istoric, degeaba te tot lamentezi tu. Daca eu trec pe langa casa ta si-mi cade o tigla in cap, cine raspunde? Tot primaria? Sau Dumnezeu? Nu cumva raspunzi tu?

presedintele asociatiei este intr-un fel de vina, deoarece el este cel care vegheaza la buna stare a imobilului. daca se intampla ceva sau e ceva ce poate pune in pericol starea de sanatate a oamenilor, e obligatia administratorilor sa ia toate masurile ce ii stau in putinta. daca nu face asta e bun de acuzat.

gio

de unde ai scos ca si primaria e proprietar acolo? esti slab sau prost informat, caline. spui niste ineptii de ma doare capu.

gio

pai domnule, asta nu inseamna ca e a primariei cladirea. sunt mai multi locatari care au o asociatie de locatari. care asociatie are un presedinte, care presedinte raspunde si de chestia asta, care se numeste intretinerea si reparatia cladirii. asa e legea. vrei tu cu tot dinadinsul sa bagi la puscarie primaria? bine, bag-o. dar nu ai dreptate

gio

da ar fi bine sa dai detalii. am verificat si eu (pentru tine, sa stii ca locuiesc chiar in cladirea asta) si habar nu ai. primaria n-are nimic in cladire. Esti un intrigant!